![]() |
Knight Online - lista graczy + chtnych
[1]
Nick: Sztyletnik Job: Ranger Race: El Mord Lvl: 30+ Serv: Diez2/Diez1 Miasto: Piana village/Mordon Clan: Rangarok_PL [2] pomysł: założenie nowego klanu Orc_Hunters, który między innymi będzie zajmował się wojną z rasą Kraus(orkowie) czyli częstymi bitwami i duelami. Liderem może być osoba o levelu 30+. Karzdy chętny wpłaca liderowi odpowiednią kwotę, tak aby suma wyniosła 500k co daje możliwość założenia klanu. klan może powstać na serverze diez bądź nowym, który powstanie. Proszę zgłaszać się w tym poscie. |
Nick : Afix
Job : Mage (Flame) Race : El Morad Lvl : 35+ ( w oczekiwaniu na Fire Blast scrolla :D ) Serw : Diez2 i 1 Miasto : Piana/Moradon (hunce glownie na gobkach lub Kongau/Garunga) Clan : Slayers_PL (przerzytek, a dokladnie strata 500k /odrobione straty/) |
ja mogę grać El Morad ale potrzebował bym kogoś kto by mi przeniósł itemki z Karusów ;] jak coś to napiszcie mi PW albo w temacie odpowiedzcie :)
|
nick: Lancelot_pl
Ranger el mord 20+ Diezz1/2 Mordon |
mam rozumieć że nikt nie jest zainteresowany klanem?
[Pomysł 2] strona o knight online:D? |
Mine Char
Nick: Firkreg
Job: Blade Race: El Morad Lvl: 21 Serv: Xigenon1 Miasto: Piana village Clan: Brak |
Mój char =)
Nick:Kaedven. Job:blade. Nacja:El morad. lvl:19+. miasto:Wszędzie:P.świat:Diez1/2
|
lvl:17+
nick:Racon profesja czlowiek mag (flame) serv: d2 |
Nick: eXDami
Job: Berserker Race: Karus Lvl: 30 Serv: Diez Miasto: Gdzie wiatr poniesie ;P Clan:Narazie nie ma, ale się przymierzam ;s Karus ownz yo ass! ;D |
Cytuj:
hmmm Uncle napisz do mnie na GG 8792583 pogadamy o tym czy możemy gdzieś wylecieć na exp polece chętnie moim Assasinem:] |
Nick: eXDami
Job: Archer Race: Karus Lvl: 35 Serv: Baramus Miasto: Maradon/Breth Clan: Nope... Gram nim pare dni... i nie polecam przynajmniej narazie serva Baramus... ludzie tam nei można nawet zrobic questa "Duel with the Ork.' bo w tej sali jest jakies 20+ ludzi... ale nei chce mi sie juz zmieniac serwa :S @up Nie wiem czy chce mi sie na Diez grać jeszcze :P |
NIck: NocnyKiel
Job: Ranger Race: Male El Morad Lv: 47 Serv: Ares MIasto: Kalluga ( goby ), Esland, Boosy gdzies w El Morad Clan: G-Had ( alah hackbar ? ) smierc niewiernemu ! Glownie to poszukuje healerow na bouncery. Od 20-30 lob od 39-70 :D . Jak ktos chetny to pm jak bede w grze, choc ostatnio zadko gram Wow itp :D . |
And me :D
Name: Mirial
Job: Mage Race: El Morad Server: Diez1/Diez2 Level: 28 Town: all jak co ja moge pomóc w tworzeniu klanu heh moge go sfinansować;] 8o |
Właśnie założyłem klan (el mord) o nazwie Wojownicy™ i rakrutuje:) kto chce niech pisze na tym forum bądź na PM do Sztyletnik.(server Diez)
|
Sztyletnik wiele razy cie widzialem raz nawet w party z toba byłem chetnie dojde do klanu a jaki lvl masz bo ja 31 lvl
|
Kaurus ;]
AimablePL
Kaurus 28 mage wszedzie ;] Szukam ekipy do party -.- bo samemu niezaexpie =P odzywac sie tu lub na gg (look for profile ;]) |
Racon:
prawie 37;] EDIT(aktualne staty): Nick: Sztyletnik Job: Ranger[assasin] Race: El Mord Lvl: 36+ Serv: Diez2/Diez1 Miasto: Asga + Piana Clan: Wojownicy™ (leader: Sztyletnik;]) |
chetnie dolacze, lvl 30+, flame mag, napisze do ciebie PM prawdopodobnie w sobote wiec badz gotow ;p
|
Właśnie mam pytanko...
1.Czy ktoś może mi powiedzieć z jakiej strony się sciaga ta gierke?? B) |
w jaki sposub morzna zagrac w KO??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:03. |