![]() |
Arcania Warsky!
|
:)
.................. .................. ............. . . . . . . ... . . . :) |
Prawdopodobnie w tym temacie też jest keyloger. Ten sam osobnik :p zalozyl temat z Thunder Hamerem(chyba zle napailem :p )
|
Znowu keylooger :[
To ten sam osobnik, co założył temat z Thunder hammerem :p !!! Więć na 99 % jest kolejny key looger !!! X( X( X( Albo on myśli że na furum śa idioci którzy sciągają wszystko co popadnie ;) albo jest wielkim palantem !!! X( Ale prędzej przychylałbym się do tej drugiej hipotezy :) .
|
Przeciez to Rec. ...
moze byc tu keyloger? |
Nie ma keyloga
Ściągnełem, włączyłem, działa więc to chyba nie keylogoer i nie mowcie tak jak na wet nie próbowaliście sciągać :evul:
|
a ja tu keyloggera nie widze... Jak narazie nie wlaczam ale sciagnelem, .rec jak kazdy inny
|
O ile wiem w *.rec może być keylogger... Co prawda to wyższa szkoła jazdy ale może być... przeskanujcie to czymś dobrym...
|
Hmm....
W rec mzoe byc keylogger ale jest to amlo prawdopodone....ja tam scigam.... jak obejrze skomentuje. ;)
Edit: Jednak to normalny film i neim a keyloggera, smialo sciagac :p |
tu nie ma keyloggera natomiast ten sam palant dal dzis topic z keylogiem.Takze prawdopodobnie dal ten film dla zmylki ze niby daje ok.
|
...
Omg... Jeden "inteligentny" napisał że keylogger to odrazu znalazło sie kilku nastepnych i nawet nie patrząc na rozszerzenie *.rec walą texty w stylu "o nie to napewno keylogger, ban dla tego pana...bla bla bla".
Filmik jest ok ... Pzdr |
Łeee....
Łeee.... nic ciekawego;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:56. |