![]() |
GS - Czy nasz team odpowiedni...
Knight - 24lvl - 60 sheld
Druid - 28 lvl - 44 mlvl (z summonami) Paladyn - 32lvl - kolo 70+ distance Paladyn - 23lvl - kolo 60+ distance Czy mamy szanse ?Czy duzo uhów pojdzie na blokera ? jaki bylby najodpowiedniejszy dla nas bloker ? huntowali bysmy tam gdzie bloodherb.. Dziekuje za odpowiedz!! |
Cytuj:
|
..
dzieki za odpowiedz, lecz loot dla nasjest nie wazny. Wazny jest udany hunt ;)
|
LOL!Lepiej treńcie skile bo skilsy najważniejsze ale dróżyna niezla ja mam team:knight 27 lvl skile 71/70 , JA , druid 20 lvl , palek 21 lvl i sorcer 21 lvl.sredni ale zawsze coś :D
|
team calkiem dobry niech skille tylko cwiczy knight i dobre eq . Ja dzisiaj bylem sam jako pall z knightem na 20 gsach :D
|
Ja jestem owym blokerem i oficjalnie oświadczam w publicznym miejscu, że nie mam zamiaru wybrać się na Giant Spidery ze shieldingiem 60 ;) Trenuje do 70/70, a wtedy chyba nie będzie większych przeciwwskazań B)
|
GS hunty w teamie sa nieoplacalne..
|
dla knighta tak :) jeśli bierze większość lootu :] (opłaca sie dopiero po kilku godzinach huntu bo zanim wyleci jakiś dobry staff to hu hu hu)
|
..
o loot na nam prawie wogule nie chodzi, wazny zeby ciekawe ssy byly i troche expu wpadlo
|
Cytuj:
Moim zdaniem ... jeśli nie chodzi Wam zbutnio o LooTa to macie idealny TEAM . :P Ja tez blocze Gs`y dla Palka 70+ dist i Sorca 35 mlvl ... Ale ja to robie wyłącznie dla Loota poniewaz moj server jest dosc nowy oraz ceny są dość duże . :D Życze miłej zabawy i udanych SS`ów |
Cytuj:
I przypuszczam, ze z takiego hunta jest niezla satysfakcja, ze sie ubilo takiego monstera. ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:00. |