![]() |
Humans DOOM.
Nudziło mi się (ściągam RYL'a na serw MY), więc zrobiłem to coś, troche pomysł wzięty z Wojny Światów (w lecie będzie w kinach lecieć :D , musze se na to iść :D). Wracając do tematu, Robiłem to coś 2h (sam nie wieżę ;/ ). Może grafika w tym czymś nie jest super ale... no cóż :) . Może się wam spodoba (ja tam lubie wojny więc ... :) I'm loven it), a jak się spodoba to zrobie więcej :D (tylko comenty walnijcie :D ).
Dobra żeby przejść do rzeczy: __________________________________________________ _________ Humans DOOM - Part 1 Gif-700 kb ... (nie wymaga ściągania) HERE __________________________________________________ _________ Humans DOOM - Part 2 - Gif-411 kb... (nie wymaga ściągania) HERE __________________________________________________ _________ Humans DOOM - Part 3 - Gif-1 572kb.... (nie wymaga ściągania) HERE __________________________________________________ _________ Humans DOOM - Part 4 - Coming Soon __________________________________________________ _________ P.S. Jednak modlę się by się wam spodobało :D . Boję się to dawać troche na forum ... no ale ok... zaryzykuje |
Spoko :)
Poczatek mi sie nie podoba, bo statki i domki kwadraciaste, ale koniec jest cool :P |
Powiem szczerze, że nie za bardzo zrozumiałem...
Ale gif zrobiony ładnie |
fajne :) czekam na II ;) ale szqda, że bez foni :P
|
Cytuj:
Hmmm ... Foni czyli dźwięk :D ? Prawdę mówiąć, tworząc to sam se robiłem dźwięk wybuchów itp. :D :baby: Dobra, tera zaczynam się brać za część drugą... ale będzie problemik, jutro wyjeżdżam do ciotki na 2 dni (nie mają neta X( ;) ), a we wtorek znowu jade w góry :D (wracam w środe)... Więc to troche potrwa zanim zrobie cz. 2 :D. |
Dodałem Part II !!!!!! .. Troche się meczyłem (jest krótsza od Part I ale dłużej się robiło ją....). Więc... mam nadzieje że się spodoba... to taki jak by prolog w dalsze części...
|
Eechm... Krótki trochę i mniej dynamiki :P. Ale jest dobrze. Mnie się podoba.
|
Zamiast się tak męczyć z gifem zrób to we flashu.
Klawe, nie powiem;) |
Ja tam flasha nie kapuje zbytnio....więc nie chce :/ ....
Pozatym musze se poćwiczyć rysowanie twarzy na kompie (w RL to mi super już wychodzi :D ). A tu mi jak na złość ....ani w tą ani w tą (tu ta twarz jak faceta a zaraz ten wredny nos.... raz za duży, raz za mały, raz za płaski, raz za kulfoniasty, ...heh). |
no moze byc tylko II część troszke gorsza od I części ;)
|
O qrde. ALE SUUUPER CI TO WYSZŁO !!! :) :) :) WIELKI GRATZ DLA CIEBIE . Extra ten wybuch zrobiony w części pierwszej. Gratz pomysłu i wykonania B)
|
Spróbuje zrobić PArt III na jutro (dziś ) rano (11-12)... Ale nic nie obiecuje .
|
Nie podoba mi sie...
|
Chyba osiadłeś na laurach... II gorsza od I, czyżby będzie jak z Matrixem ??
|
Cytuj:
Właśnie biore się za Part III ... mam nadzieje że skończe przed 16 (wtedy jade do ciotki i dopiero jutro wracam). Pozatym w Part II włożyłem więcej wysiłku (robienie trwało 3,5h 8o a Part I 2h :/ ) EdiT: Każdy ma inny gust :/ Jednym się podoba PArt II innym Part I ... hyh :) . |
Dodany Part 3 !!!!
Mam nadzieje że się spodoba.... i będzie więcej commentów ;/ . EDIT: OMG !!!!! O rany..... teraz se tak oglądam, a tam.... błędy powtórzeniowe na końcu w napisach, np. "Avagra in Landed in Ship..." itp. Bardzo przespraszam za to ... |
Ładne, ładne... Dzięki za danie mnie w creditsach. ^_^
|
A u mnie nie dziala ;(
|
hmmmm... Part III zajmuje za dużo więc dałem na ...Republike :/ ... no ale zna ktoś jakiś dobry FTP z nie ograniczoną ilościa transferu ? (wystarczy by ten FTP mieścił 5 mb ... )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:52. |