![]() |
Test o Tibi!!
Witam! Jeśli chcecie sprawidzić swoje siły na temat Tibi to zapraszam!!
http://tibiomania.funtest.pl ZAPRASZAM!! PS: Pytanie 3 zostało poprawione |
Po zrobieniu testu wyskakuje mi jakis error =/
|
"Parse error: parse error, unexpected '}' in /home/funtest/www/quiz/score.php on line 55""
W 3 pytaniu jest blad: Miasta: Ab Carlin Ankh Edron Venore Thais Kazoo Darashia Poza tym jest jeszcze pare miast[miasteczek?:)] ale juz starczy, i tak jest blad ;) RE DOWN: Ta, oprocz tego jest jeszcze: Greenshore [czy jakos tak :)] Cormaya Northport Fibula |
..
@up byles pierwszy, ale jeszcze:
Outlaw Camp, Maintwall, Folda, Senja, Vega, |
Pytania denne, z błędami i na dodatek błąd skryptu na końcu testu.
Przykłady: 'Ile jest miast?' - Nie ma prawidłowej odpowiedzi do wyboru 'Ilu graczy ma 200 lvl?' - chodzi o to ilu ma dokladnie 200, czy 200+? Ogolnie test do bani. @down: Dzieki :P. Tak, poprawiłeś pytania, dzięki czemu są bardziej zrozumiałe, ale mi test i tak sie nie podoba :(. Te pytania są bardziej na wiedzę 'społeczną' niż o samej Tibii, np. 'Jak ma na imie najwyższy lvl...'. Ale przynajmniej da się go już wykonać bez błędu na końcu. I za to gratz. EDIT: A jednak dalej ten błąd jest :( A tak btw to wiem, że się czepiam, ale Bubble ma na imię Janice, a nie Jannice :> Pozdro. |
Dzisiaj cały dzień wyskakuje jakiś błąd :( Sprubujcie jutro ok?
Up: Miasta miały być dla facc :( ( Zapomniałem dopisać) 200 lev: To oczywiste że chodzi o 200+ Chyba że nie oczywiste dla Ciebie 3 Pytanie kompletnie zwaliłem :(!! PS: Specjalnie dla Cebixa zmieniłem 200 level na 200+ level ;) |
Nazwa strony coś mi śmierdzi X(
Pewnie znowu jakiś koleś rozdaje free pacce :D :evul: |
Cytuj:
Albo to po prostu sprawdz... |
Cytuj:
"Ale ty debil jesteś" Tak bo mi naprawde zależy na twoim 16 pallu... Marzenie życia! Free pacc! Je noobie Weż kliknij potem pisz!! A pozatym zobaczyłem twóją datę dołączenia do forum: I już taki pyskaty? PS: Data zawsze dla mnie jest ważna ( Wtedy mam jako takie zaufanie ) Scream: Już poprawione |
miast w tibi jest 8. fibula, greenshore itp. to wioski.
|
Cytuj:
Na forum se możesz ankiety porobić? a nie na jakiejś śmierdzącej stronie :evul: A w dodatku jak koledzy wspomnieli wcześniej pomyśl co napisać w tych ankietach, bo się chyba totalnie pogubiłeś :evul: |
A na końcu jakiś bład wyskakuje :(
Czyżby to kolejny keyloger?? X( X( X( |
Cytuj:
2) To forum niestety nie oferuje opcji robienia testów; 3) Z czym niby miał ściamniać ? Pewnie z tym, że mu nie zależy na twojej postaci ? Jasne, palladyn na 16 lvlu to marzenie każdego gracza Tibii ! |
Cytuj:
Ja chociaż napisałem swój level i się nim nie wstydze, a nie jak ty napisałeś że masz 84 lvl <lol2> <hahaha> :D Może pokażesz jakiś screen bo ci nie wieże :evul: |
Omg, sadzac po Jego pisaniu posta ma ten 84lv, sadzac po Twoim pisaniu postow...rooka tydzien przechodziles. Zgadlem?
A poza tym On juz troche na forum jest, i Go znaja wiec se moze na cos takiego pozwolic, ty nie bardzo...wiec sie uspokuj |
Cytuj:
http://www.orca.mila.edu.pl/%7Ep_bielec/tibia/equ.jpg Więcej znajdziesz w moim temacie ze screenami: http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=24308 |
Cytuj:
Trochę MPA krzywo wkleiłeś :p Joke ;) Zdenerwował mnie ten koleś co posta napisał i wyprowadził mnie z równowagi :D więc jak myśle nie pogniewałeś się :] |
Argh... kolejny dupowłaz... oczywiście o szamanie mówię. Jak zobaczy, że ktoś ma wysoki lvl to musi od razu mu się podlizywać...nie mogę takch ludzi znieść.
Oczywiście pebe do Twojego lvlu nic nie mam, z tym, że mnie to nie obchodzi jaką kto ma postać. Bo zdarzają się ludzie na ~100lvlu z którymi nie da się gadać. Z Tobą widzę, że się da :P |
Ork Szaman ( Czy jak cię tam zwią)
Tak!! Ten ERROR który wyskakuje to jest keylogger! Właśnie przejąłem twojego palla z super skillami, mam red scula ia zaraz bedzie ban. Oczywiście że mogłem zrobić ankiete tutaj, ale wtedy nie mógłbym wsadzić tam keyloggera! Żałosne... PS: I ten co ma post pod nim to jego też się to tyczy... PS2: Jak czytam te twoje wypowiedzi to tylko mi przychodzi na myśl piosenka 52 dębiec, i pewne słowa... "Ile ci zapłacić, by zobaczyć jak się szmacisz?" |
LOL 1 miejsce mam z tego testu, hmm jednak gdzies zrobilem blad 80/90, mysle ze neludgo znajdzie sie ktos nieomylny :) :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:34. |