![]() |
RODZINKA
Domyślam się, że to trochę nOObistyczne pytanie, ale wcześniej się tymnie zajmowałem.
Gdzie trzeba wejść na tibia.com żeby ustawić kogoś swoim bratem, siostrą, mężem, żoną itd. Bo dluuuugo tego szukałem i nie mogłem znaleźć. Prosiłbym o link i krótką instrukcję. |
Nie ma takiej mozliwosci, najwyzej mozesz sbobie wpisac w swoim profilu ze ktos tam jest twoim bratem, qmplem itd. A jak chcesz rodzinke to juz trzeba zaczynac gre od nowa i np. przy nicku macie nazwe rodziny np. istniejace rodziny Del Toro, de"Vire itd.
|
Możesz też napisać do cip'ów albo do kogo tam żeby zmienili ci nazwę np. jak nazywasz się kowalski-żeby zmienili ci na : kowalski (i tu wpisujesz jak chcesz żeby było)
--------- Post trochę zamotany ale da się rozczytać :P |
Takie zeczy czy ktos jest twoim bratem, siostra, ojcem sie ustala w grze Nie ma czegos takiego ze sobie ustawiasz bo kazdy by miał ze Walkor to brat a povi mama :D
|
Cytuj:
z wpisywaniem przyjaciol i rodziny na tibia.com trzeba byc uwaznym, ktos z nich cos przeskrobie i moze byc krucho |
Teraz na Amera powstala jakas nowa rodzina hyba holendrow.Cos tam cos tam uit houten...CHyba ich zabije:h
|
Cytuj:
|
Cytuj:
podnieca cie to ? a co do tematu to tak samo powstala jakas rodzinka na Valorii hehe i zaczeli sie nawzajem zabijac :) heheheh o ile dobrze pamietam to lider zaczal :) heh |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:28. |