Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Wymagam Zmian W Tibia Postuj Tutaj!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=30600)

KombinatoreK 26-03-2005 02:46

Wymagam Zmian W Tibia Postuj Tutaj!!

Piszcie Co Bys Cie Hcieli Rzeby Sie.. Zmienilo W Tibia Cos Konretnego Ale Uwaga...!! Po Anglieslu Mam Kontakt Z Cip Wysle Do Nih Morze Zadziala!! :d

Vashresamunuh 26-03-2005 06:12

Lol, co to jest za temat? Piszesz sobie na forum i mowisz ze ma kontakt z CopSoftem... Please men, can u learn you're language plz? :p

Ashlon 26-03-2005 08:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vashresamunuh
Lol, co to jest za temat? Piszesz sobie na forum i mowisz ze ma kontakt z CopSoftem... Please men, can u learn you're language plz? :p

Nie pisz mu po angielsku, bo i tak nie zrozumie.

@Topic : takie tematy juz sa. A tobie radzilbym wyslac do cipow petycje o dostarczenie slownika. Ortograficznego.

Oxygane 26-03-2005 10:14

a ja mam kontakt z białym domem, piszcie tutaj po angielsku co byscie chcielu od rzadu USA, moze zadziała! Mi juz przysłali nowy dres adidasa jak ich ładnie poprosiłem.

ro0t 26-03-2005 10:35

Widac pobyt w Chicago pomajtal Ci w glowce? bylo, bylo, bylo
Druga sprawa zaniedbujesz jezyk polski, ortografia rox, no nie?

Kredi 26-03-2005 10:37

O kurna ake ładnie engliszem mówicie ;)
Nastepny temat o "mieszkam tu i tu wyslijcie to ja wysle i dostane..."
A ja mieszkam w Faludź co ty na to? moj tata jest terrorysta a ja zaczynam interesować sie c4 i innymi rzeczami... aha służymy wiernie Allachowi!

Aversin 26-03-2005 11:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KombinatoreK
Piszcie Co Bys Cie Hcieli Rzeby Sie.. Zmienilo W Tibia Cos Konretnego Ale Uwaga...!! Po Anglieslu Mam Kontakt Z Cip Wysle Do Nih Morze Zadziala!! :d

Chciałbym mieć skille 200/200, lvl 666, swoją prywatną wyspę, summonować demony, strzelać knightem z SD i mieć wszystkie rare itemki. Załatwisz mi plox plxo !

BolczyK 26-03-2005 12:02

Tak. Wypas temat. TO ja chce żeby pacc był za free, żebym był gm'em miał najlepsze itemy i chce zrookowac Bubble i Cachero. Załatwisz mi to ?? PLX

~Temet z lekka poj*****y.~ :evul:

Darksorcerer 26-03-2005 12:59

Chcilbym zeby dodali glos do tibi durzo lepiej sie gra chociaz i tak winampa se wlanczam ale fajnie by bylo

Jeremiasz Pachwina 26-03-2005 13:02

A ja chciałbym żeby nie było więcej takich tematów!! :p
Załatwisz mi to plxpxlpxlxpxlx.... :D

Evul Tibian 26-03-2005 13:04

Cytuj:

Brawo, Ndst z polaka bankowo!

PiXik 26-03-2005 13:06

Cytuj:

a ja mam dość analfabetów.i wali mnie że masz dyzsdupe.w 1klasie podst.lepiej pisałem
czasem walne jakiegoś byka ale nie tylko nie w jednym zdaniu

maro38 26-03-2005 21:20

Chciałbym żeby:
-CipSoft eliminował noobów
-ludzie zmądrzeli...
-...i korzystali ze słowników
-...i nie robili takich tematów
-...i w ogóle...

Cadonis 26-03-2005 22:25

obowiazkowy test na obecnosc sladowych ilosci intelektu przed zalozeniem konta na tibia.pl i / lub tibia.com plx0r

Aversin 26-03-2005 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cadonis
obowiazkowy test na obecnosc sladowych ilosci intelektu przed zalozeniem konta na tibia.pl i / lub tibia.com plx0r

Musieliby wtedy połowę serwerów wyłączyć :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:05.