![]() |
Hya'ite - 133 knight, Polak pada od low-lvli :/
Mam tutaj screena jak Hya'Ite, najlepszy Polak na Isarze pada od 29 knighta w trapie takim, ze nie mogl sie uhac :(
http://i138.exs.cx/img138/8260/uo050119vp.jpg http://i138.exs.cx/img138/619/hjaite6pp.jpg :( Edit: To zdjecie mam od kolegi (kazal mi to powiedzec :p) |
czemu nie mial eq ? i tak lootu nie wyciagneli bo nic nie mial...
|
Uuulala wspulczucia dla niego... , widzialem takiego trapa na filmikow wlasnie z tego forum , penwie oni go tez obejzeli a teraz tak bede robili :/
Up@ omg Przeciesz wiadomo ze mial aola na takim levelu ale ziom -.- |
Dobry pomysł na trap, stan±ć jeden na drugim i kole¶ zamiast uha siebie, uha trappera :) Very nice.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wiecie dlaczego szwedzi s± od nas lepsi?? Szwed szwedowi ¶wini nie podłoży...
|
Cytuj:
Padlem w tym samym miejascu topic Szkoda mi go wiem jak to jest pasc w taki sposób :( |
A mnie to martwi...
Czemu akurat Swe nie zabije Swe, albo Br innego Bra? Zawsze tylko Polacy sie tepia -.- |
przeciez to jest nie moziliwe -.-
tam nie ma drabiny, a na czlowieka czlowiek nie moze wejsc chyba ze jest jais sposob ? pewnie afkowal buc -.- (ten 130~) @up: bo polacy to pedaly, thiefy, hackerzy, PA etc.... polakom nie zalezy zeby sie gromadzic, sami miedzy soba wojny prowadza, pekuja - jednym slowem walek |
Buahahahahhahahahahah~~~~~~ xDDDDDDDDDDDDDDDD~~~~ Dal dupy i tyle hahaha.
|
Wlasnie ja bylem tym PK harem. Bylem sprawdzic jak wyglada ten trap a tam mila niespodzianka ;] hya'ite razem ze mna... a miala okazje byc najlepsza na isarze, wlasciwie nadal ma ale 900 expa w tyl :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nie, trap byl tak zrobiony ze oni go bili z hmm a hya'ite uhala tego goscia co na niego waszedl czyli zostala jej tylko exura i nadzieja ze tym co trapujom sie uhy skonczom ale nie udało sie :( |
wiem jak bym trap zrobiony ale to jest nie mozliwe
jak jest to wytlumacz mi jak ... nie no skoro padl gosc to jets nmozliwe ale daalej nei wiem jak ;/ to jak mozna wejsc w kogos ? |
Ja wlasnie tez nie za bardzo rozumiem jak oni na siebie weszli ... przeciez tam nie ma zadnej drabiny ani dziory .... :/
ogolnie to prawda ze swe nie zabije swe a br nie ruszy br ... tylko polak moze byc takim lamerem .... DLACZEGO NIE NAUCZYCIE SIE GRAĆ TYLKO ZABIJACIE INNYCH ?! (w dodatku jak ...w ogole byscie sie wstydzili takie screeny ROBIC a co dopiero pokazywac innym ...) wg mnie powinno powstac nowe okreslenie na takich ludzi ... i nOOb to za malo powiedziane ... |
Omg ale polewa haha ale poco ten 133 elite tam wchodzi?
jak noob sie zachowal huehuahuheuh |
:/
Wiecie dlaczego Polak bije Polaka? Bo 1 Polak nie da 2. Polakowi byc od siebie lepszym -.-. Proste. A np. taki Szwed, pomaga wyjsc z trudnej sytuacji drugiemu. ;S
|
Cytuj:
nie, trap byl tak zrobiony ze oni go bili z hmm a hya'ite uhala tego goscia co na niego waszedl czyli zostala jej tylko exura i nadzieja ze tym co trapujom sie uhy skonczom ale nie udało sie :( |
jak nie wiecie jak oni na siebie weszli jeden na drugiego to wam powiem:P
nie jestem pewien ale gdzies chyba widzialem jak tam sie teleportuje i jak ktos stanie na teleporcie a ktos w tym czasie sie przeteleportuje to stoja jeden na drugim :)) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:22. |