Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Tibia w UWADZE (TVN)? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=30678)

ostry12 26-03-2005 19:47

Tibia w UWADZE (TVN)?

Heh, oglądałem dzisiaj uwage, i jak zwykle pokazywali biedną rodzinę z synem (16 lat). Rodzice nie pracujący, jedynie matka żebrze pieniądze. I teraz szok! Matka żebrze pieniądze, daje synowi, a syn idzie do kafejki, gra w tibie, i sprzedaje różne rzeczy (hełmy itp.) na allegro!! Normalnie pokazywali jak koleś gra i chodzi swoją postacią <heheh>. Tłumaczył reporterowi z UWAGI o co chodzi w grze, jakie ceny na allegro itp <omg> Nie sądziłem że tibia rośnie na taką skalę. Respect dla tego 16-latka że zarabia na rodzine i do tego na tibii <lol> Jaki macie pogląd na ten temat? -.-

Bambuko 26-03-2005 19:49

Równie dobrze mógłby zarabiać na rodzinę kradnąc samochody. I to, i to jest nielegalne.

Dan the Automator 26-03-2005 19:51

Tania sensacja. Mam to gdzieś. A tibia się rozrasta, niestety...

Mathea 26-03-2005 19:52

Buhahaha ?!?! xD Nie no ...
Troche mi żal tych ludzi.. ale żeby żebrać, dawać na kafeje zamiast wydać te pieniądze na chleb ...umm...

Mistyczny 26-03-2005 19:52

Szkoda że tej uwagi nie oglądałem :/

Krzesław 26-03-2005 19:53

LOL!!! Ja też tak moge!!! :)
Full respect dla tego chłopaka! który miał lvl? ile zarabia?
@Superman Wydaje mi się ze kradzierz samochodów jest bardziej nielegalna

Grzyb 26-03-2005 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
Równie dobrze mógłby zarabiać na rodzinę kradnąc samochody. I to, i to jest nielegalne.

tyle, ze w przypadku sprzedazy na allegro nikt nic nie traci. kupujacy i sprzedajacy sa zadowoleni, wiec porownywanie tych dwoch rzeczy to leciutka przesada

Badzo 26-03-2005 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mathea
Buhahaha ?!?! xD Nie no ...
Troche mi żal tych ludzi.. ale żeby żebrać, dawać na kafeje zamiast wydać te pieniądze na chleb ...umm...

LOLLLLL przeciez mowili ze on sam zarabia na kafejke.....sprzedaje postacie i gra za ta kase...

LORD DIABLO 26-03-2005 20:12

Nie ma to jak zarabiać na dom ciężką pracą

ciężką pracą zarabiać na dom :D :D
Spoko koleś, chociaż są inne i na pewno lepsze sposoby na zarabianie na dom ale i tak brawa dla tego gościa spoko ziom :) :)
ps. Nie próbujcie tego w domu

Ashlon 26-03-2005 20:18

Czyzby sezon ogorkowy w uwadze? Juz naprawde o glupotach zaczynaja gadac....

Progmast 26-03-2005 20:24

Lols szkoda ze tej Uwagi nie ogladalem.....

dziewka 26-03-2005 20:30

normalnie super;]

Kredi 26-03-2005 21:04

Wiem widzałem to w Uwadze normalnie mnie to przybiło. Ale no chłopak ma zarobek :)

Dabek 26-03-2005 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dadej12
Lols szkoda ze tej Uwagi nie ogladalem.....

Nie martw się, powtórka jutro rano o 5.20 bodajże :P.

Ashlon 26-03-2005 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dabek
Nie martw się, powtórka jutro rano o 5.20 bodajże :P.

Bo komus bedzie sie chcialo tak wczesnie wstawac tylko po to, zeby ogladnac jakas bzdetna uwage ^^

Rankor 26-03-2005 21:12

Pfff..... Podejrzewam, ze lepiej na tym by wyszedl, gdyby zamiast siedziec na kafejce poszukal jakiejs roboty z minimalnym wyksztalceniem. Przynajmniej obeszloby sie bez sensacji.....
Poza tym: "Kazdy orze jak moze".

Racon 26-03-2005 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rankor
Pfff..... Podejrzewam, ze lepiej na tym by wyszedl, gdyby zamiast siedziec na kafejce poszukal jakiejs roboty z minimalnym wyksztalceniem. Przynajmniej obeszloby sie bezsensacji.....

Zgadzam sie w 100%

Bambuko 26-03-2005 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grzyb
tyle, ze w przypadku sprzedazy na allegro nikt nic nie traci. kupujacy i sprzedajacy sa zadowoleni, wiec porownywanie tych dwoch rzeczy to leciutka przesada

Tak, i może jeszcze 'A pozatym on utrzymuje rodzinę! Cel uświęca środki!'... Czemu nie może rozdawać ulotek?

Thomas 26-03-2005 22:48

niektorzxy tutaj przehginaja... teksty typu: "normalnie suuper;]" sdsa raczej nie na miejscu...:/ ten chlopak zarabia na swoja rodzine... nie mowilibyscie tak, gdybyscie zaznali glodu...:/ bylbym dumny z takiego syna (ale raczej jeszcze sie nie zanosi...:P)!!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rankor
Pfff..... Podejrzewam, ze lepiej na tym by wyszedl, gdyby zamiast siedziec na kafejce poszukal jakiejs roboty z minimalnym wyksztalceniem. Przynajmniej obeszloby sie bez sensacji.....

on ma 16lat... raczej nikt mu nie da roboty (chyba ze na czarno...:/)

@down: co on niby kradnie?? sam robi te postaci!!

Baron Kaldrick 26-03-2005 22:50

Byłbyś dumny, że kradnie i popełnia przestępstwo? Wartość intelektualna, materialna - co za różnica. Kradnie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:02.