![]() |
Tibia w UWADZE (TVN)?
Heh, oglądałem dzisiaj uwage, i jak zwykle pokazywali biedną rodzinę z synem (16 lat). Rodzice nie pracujący, jedynie matka żebrze pieniądze. I teraz szok! Matka żebrze pieniądze, daje synowi, a syn idzie do kafejki, gra w tibie, i sprzedaje różne rzeczy (hełmy itp.) na allegro!! Normalnie pokazywali jak koleś gra i chodzi swoją postacią <heheh>. Tłumaczył reporterowi z UWAGI o co chodzi w grze, jakie ceny na allegro itp <omg> Nie sądziłem że tibia rośnie na taką skalę. Respect dla tego 16-latka że zarabia na rodzine i do tego na tibii <lol> Jaki macie pogląd na ten temat? -.-
|
Równie dobrze mógłby zarabiać na rodzinę kradnąc samochody. I to, i to jest nielegalne.
|
Tania sensacja. Mam to gdzieś. A tibia się rozrasta, niestety...
|
Buhahaha ?!?! xD Nie no ...
Troche mi żal tych ludzi.. ale żeby żebrać, dawać na kafeje zamiast wydać te pieniądze na chleb ...umm... |
Szkoda że tej uwagi nie oglądałem :/
|
LOL!!! Ja też tak moge!!! :)
Full respect dla tego chłopaka! który miał lvl? ile zarabia? @Superman Wydaje mi się ze kradzierz samochodów jest bardziej nielegalna |
Cytuj:
|
Cytuj:
LOLLLLL przeciez mowili ze on sam zarabia na kafejke.....sprzedaje postacie i gra za ta kase... |
Nie ma to jak zarabiać na dom ciężką pracą
ciężką pracą zarabiać na dom :D :D
Spoko koleś, chociaż są inne i na pewno lepsze sposoby na zarabianie na dom ale i tak brawa dla tego gościa spoko ziom :) :) ps. Nie próbujcie tego w domu |
Czyzby sezon ogorkowy w uwadze? Juz naprawde o glupotach zaczynaja gadac....
|
Lols szkoda ze tej Uwagi nie ogladalem.....
|
normalnie super;]
|
Wiem widzałem to w Uwadze normalnie mnie to przybiło. Ale no chłopak ma zarobek :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pfff..... Podejrzewam, ze lepiej na tym by wyszedl, gdyby zamiast siedziec na kafejce poszukal jakiejs roboty z minimalnym wyksztalceniem. Przynajmniej obeszloby sie bez sensacji.....
Poza tym: "Kazdy orze jak moze". |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
niektorzxy tutaj przehginaja... teksty typu: "normalnie suuper;]" sdsa raczej nie na miejscu...:/ ten chlopak zarabia na swoja rodzine... nie mowilibyscie tak, gdybyscie zaznali glodu...:/ bylbym dumny z takiego syna (ale raczej jeszcze sie nie zanosi...:P)!!!
Cytuj:
@down: co on niby kradnie?? sam robi te postaci!! |
Byłbyś dumny, że kradnie i popełnia przestępstwo? Wartość intelektualna, materialna - co za różnica. Kradnie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:02. |