![]() |
POH w wykonaniu 4 knightów (Pandoria)
Team:
Yuroth - 65 Elite - 74/69 - Axe Topiik - 51 Elite - 74/72 - Sword - TibiaCam Rivandell - 50 Elite - 76/75 - Axe Kolbi Manesild - 37 Knight - 68/66 - Axe http://rapidshare.de/files/1014510/vsajd.rec.html Mam nadzieję, że filmik się spodoba bo było śmiesznie :) comment plx |
Zasysam. Jak obejrze edytuje.
Nie daje posta, zeby byc pierwszym tylko, zeby wiedziec ze sciaglem :] |
Nawt Nawt fajna siecka byla
Trochw bylo tych Gs'kow ;) Ale w sumnie nawet dobrze . :D Troche expa wpadlo
|
Ja tez gram na pandori od dzis ;p . Filmiku niemoge pobrac z takich servow bo jakis blad mi wyskakuje :/
|
o tak o fajne
|
Nie moge pobrać tego filmu !!
Nie moge pobrać tego filmu jak prubuje włącza się jakaś strona a pobieranie nie .
|
Cytuj:
Zjezdzasz na tej stronie na sam dol klikasz "free" i czekasz okreslona liczbe czasu ^^ i sciagasz filmik ;D |
Ja was nie rozumiem!! :P
O co wam ludzie w ogóle chodzi?? Jak można się tak podniecać taką po***aną gierką?! Przecież od tego się głupieje, mózgi wam dawno wyparowały od tego siedzenia przy tej gierce. Niedługo zamkną was w pokojach bez klamek... bo nie będziecie odróżniali normlaniego świata od wirtualnego! A to wszystko pzrez tą grę! Coś o tym wiem mam przykład w domu...mój brat w to gra jednak nie jest jeszczze w tak zaawansowanym stadium ogłupienia przez tą grą jak np. mój były chłopak. Między innymi dlatego z nim nier jestem ta gra była dla niego najważniejsza...Kwadraty z was i tyle. Niedługo będziecie nosili okulary ze szkłami jak denka od szklanek a na plecach wyrośnie wam ogromny garb od pochylania się nad klawiaturą:p Pozdrawiam:*
|
Niu niu! Chłopci cie zucil cio? xD
--- Ja mam ciekło-krystaliczny ekran wiec mi nic nie grozi, ale tobie z takim postam na pewno xD . |
Cytuj:
|
@(3x)up:
Tez Cie nie rozumiem. Moze najpierw sproboj a pozniej zacznij nas pouczac bo jak slysze takiego kogos w rl to go elokwentnie sprowadzam do poziomu przedszkolaka perswadujac, iz jego NFSU2, ktorym tak bardzo sie podnieca jest w gruncie rzeczy 10 razy glupsza gra od Tibii, gdyz ciagle jezdzenie w kolko nie ma najmniejszego sensu a w tym niepowtarzalnym MMORPG'u niczego nie da sie zrobic tak samo z uwagi na zintegrowane srodowisko. @topic: Good sh*t :) |
so good ...
|
hmm
sciagajac ten filmik mowie sobie 4 knajtow na pohu to gs beda bardzo szybko znikac ale sie bardzo zdziwilem meczyliscie sie z tymi paroma gs;p
|
Cytuj:
Miej żal do swojego chłopaka a nie do nas. edit: zapomniałem o topicu. Fajny filmik. I trochę expa ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:51. |