![]() |
Mimic
Popatrzcie na to:
http://img.photobucket.com/albums/v3...g/1a5bbd55.jpg EDIT: Juz Duze EDIT2: A mozna takiego potworka normalnie spotkac (czyli nie summona) ?? |
Aha przyjzalem sie summony ;]
|
Inkantacja Adevo Ina Mana 150
Rodzaj czaru runiczny Cena czaru 1300 gp Ilość pocisków w runie 1 Poziom magiczny wymagany do użycia runy 4 Kupić? Poziom magiczny 11 Wymaga nie wymaga premium account ani promocji Dostępny dla Druid Opis czaru Zamieniasz się w co zechcesz, ale musisz widzieć dany obiekt żeby w niego się zamienić to chyba wszystko ;) |
Byłem tam z nim i niemożliwe jest , że 2 ludzi ma nick Mimic i to , że po lurnieciu rata który pokonał tego Mimica została skrzynka (dziwne co nie).
Ta babka powiedziała , że summon kosztuje 250 many - jeden. |
Gowno prawda. Jest to summon na ktorego potrzeba 250 many. Po jego smierci zamienia sie w zwyklego chesta. Jest mniej wiecej siły wilka.
Nawet fajowa zabawa :) ~-=Edit=-~ Up: Byles pierwszy. |
To nie sa ludzie
Tylko summony. Zara dam wiekszego SS
|
Powiem tyle ! To summon -prezet od CipSoftu. Interakcja to chyba "the mimic" i potrzeba na to 250 mana. Po wiecej info wejdzcie na www.tibianews.net jest pokazane na pierwszej stronie. B)
|
|
Inkrantacja po prost 'mimic' :) Już przywołałem moim kochanym druidem :)
|
Cytuj:
to nie jest prezent od cipow, tylko zart-niespodzianka Gieema Knightmara.... bajer fajny, tylko szkoda ze nie przydatny ;( @down: gieem bylo napisane specjalnie i nie wiem czy Knightmare jest z CipSoftu, bo CipSoftonianie mają pozycje Boga albo Counsellora chyba o.O |
ja też to dziś widziałem w Thais na Securze...
CzOpKeRs to chyba ty się nie znasz..albo zartujesz:P GM a nie Gieem :P ten summon chyba dziś powstał bo go nigdy nie widziałem... to chyba tak dla "jaj" bo to nie potwór,i strasznie słaby... co za nazwa... "mimic" :P ten knightmare to ma poczucie humoru :P P.S. a czy knightmare to nie Cip-Soft? hmm...co by tu jeszcze... jeśli ktoś umie,niech odpowie na : 1.kiedy to to powstało? 2.czy to to wali? 3.co znaczy po ang. mimic... 4.knightmare to cip-soft? bo nie pamiętam :P to tyle |
|
Mimic
Mimic to w D&D byla taka "zywa skrzynka" i w tibi tez tak jest.
|
Cytuj:
Mimic to fajny ester egg cipów :D |
Ile many trzeba mieć na tego mimic??
|
mimic (mimik z angielskiego) juz nie raz sie w niego zamienilem dziny z deka potworek jak dla mnie taka skrzynka podobno jak sie go zbije to sama skrzynka zostaje ;)
|
Kto czytał Pratchetta temu może się skojarzy ta skrzynka z magiczną skrzynią Dwukwiata, którą dał później Rincewindowi. Może Knightmare z wzorował się na tej skrzyni?
|
A może Cipsoft zrobi tak, że leżą skrzynki i jak jakąś otworzysz to okazuje sie, że to Mimic trzeba by było uważać. :)
|
@Topic
Eeeh kolejny temat o mimicu -.- na mimicu mozna troszke zarobic ja zarobiłem 457gp na gadaniu ile on many kosztuje :) no i wszyscy w venore przy depo sie darli : OPEN OPEN (-.-) @heliwurab Rat tez jest słaby i co to za potwór? I mimic ma dmg 0-10 @Okularo polidis Na mimica potrzeba 250 many |
Ja tez se zrobilem mimica..
wziełem party z kolega,a mimic mu chmurki robil puzniej kzyrzyki,ale blood hita nie bylo:P Co do many to 200+ i ma 30 hp ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:04. |