![]() |
Black Knight By Two The Best Polish Player In Lucera !
Siemka! Macie filmik z BK Questa.... Nie jest to QS poniewaz pokazalem ttylko last room i nie pokazalem gdzie klucze itp... Film By:
Mistrzulek - 50lvl - Elite Knight (Ja - Bloker) Ancient Ninja - 60lvl - Paladyn Dwoch Najlepszych Graczy Polskich Na Serverze Lucera :P A Wiec Najwazniejsze: http://rapidshare.de/files/1024126/BKVILLA.rec.html Prosze O Komentaze! Z Gory Dzieki! ;) |
slaby ten mój level -.-
|
Cytuj:
@Fiilm Czemu niekt nie komentuje ;( |
Nice
Filmik spoko ;)
Szkoda, że wam nic nie wypadło z black knighta ;( Gratz Levla i tego że wam się udało zrobić questa :cup: Pozdro. |
Gratz wykonania Questa :) Spoko filmik :D
|
Dzieks za pozytywne komentaze... Ale powiem wam ze to moj pierwszy BK w zyciu swiezo po zrobieniu lvlka... Jak bylem juz przy teleporcie to pikawa mi walila jak silniczek od motorka... :P Ale ogolnie myslalem ze wiecej Uh zejdzie -.-
PS. Macie BK bo bardzo dawno nei bylo go na forum :) (powod to chyba malo +50lvli ;) ) |
re: UP
ja tam an pierwszym bk loooozik.... :P ale o ile pamiętam byłem ze 104royalem ale to i tak niczego nie zmienia... Mało 50+ jest dlatego że częśc osób zmienia servery (np. ja :P) re: topic film hjak film, bk jak bk.... sam tez ich kilka(dziesiąt ubiłem :D) edit re:down down czy ja się chwale... nie zauważyłem... jeśli chodzi o lvl royala to spotkałem go przypadkiem i ot tak psozedłem zrobić tego questa... a o ubiecie psorej ilosci bk... czym tu sie chwalić... na 50lvlu i dobrych skillach bk to pryszcz do blokniecia |
Nie wiem czego tak dygaliscie ;) wystarczylo gfb pare razy uzyc zeby zabic beholdery itp a bk to czysta formalnosc by byla :D
Ale i tak grats wykonania :) |
Raczej sie nie dygalismy... chodzilo o to ze nigdy nie blokowalem BK to moj pierwszy BK w zyciu byl -.- Lig@ co do ciebie to powiem ze sie zabardzo chwalisz ;) Chlopaki z Lucerki sie juz rozkrecaja ;)... nie wiem jaki filmik bedzie nastepny ale chcemy zrobic BK z Zapalek (Spearow)... Jak Ancientowi sie bedzie chcialo to nagramy... Thx Za Komenty.... Moze wkrotce dlugi BK hunt a nie tylko 1... ;)
|
Mhuahuhuahuahuahu
Po pierwsze on nie napisal ze maly ten jego lvl dlatego ze ejst maly tylko chcial sie pochwalic ale nei wiem czym. Po drugie NOOB NOOB i jeszcze raz NOOB Kto wali do Bk z Sd i PB LOL I pierw wali bk pozniej reszte LOL NOOB NOOB.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ancient Ninja a co do ciebie to wedłuk mie jestes dobry ale nie najlepszy znajdzie sie pare osub Mistrzulek moge jeszcze ras zabic twojego uh markera ? ^^ |
Rilz zapomniales o Tourim, o Dezzlerze...
Dostalismy hunta bo nie siedzielismy cicho.... bronilismy sie przed tymi ktorzy uwazali ze server jest ich wlasnoscia... gdybym stanal jeszcze raz przed wyborem placic albo hunted ... i tak wybralbym to 2. Dlaczego tak wybralem.. hmm , glupota? nie, raczej honor.... ....rodzina Menthos odeszla z servera Lucera z honorem... Urs Bezxc Menthos p.s. ***ac Heraclesa Fallassion :P |
najlepsi napewno nie..... z najwiekszym lv tak - najlepsi nie. Gdybym gral od poczatku istnienia serwera na pacc mial bym teraz 60-70lv... a przypominam ze gram sorcem a on naprawde szybko expic zaczyna tak w okolicach 70lv. Gwarantuje ci tez ze dezzler czy touri mieli by teraz naprawde duze lv (dezzler byl moim zdaniem najlepszym polakiem na serwerze, siebie uwazam za drugiego [skromny jestem :D]). Demon menthos (stary owner), bezxc menthos - oni rowniez napewno mieli by teraz lv wieksze od mistrzulka, jak i pewnie czesc famili shadowfinder. Ancient moim zdaniem ty jestes w pierwszej 3 najepszych graczy, napewno nie najlepszym.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@BTW: Aktualnie jestem drugim polakiem w lvlu na serverze ale nie mowie ze najlepszym... I nie gram 6 miesiecy (data powstania servera) tylko 2 miechy a juz jestem w pierwszej 100 servera.... OMGF ludzie i nie gadajcie mi o Menthosach bo mi sie ....... chce ale nie mam nic do (Screama, Bezxca, Demona Menthos) a na reszte to mis ie wogole patrzyc nie chce -.- |
jak na serwer wposcili facc to ja jeszcze miech nie gralem bo mialem szlaban..... z tego co pamietam fortera i lucera byly dlugo dosteptne tylko dla pacc, minimum miech. Ja po miechu gry (3 razy mniej od reszty) stalem sie tam chyba najlepszym facc sorcem (innego facc40lv+ w tamtych czasach nie znalem) i jednym z najlepszych wogule, wyprzedzilem tez niemal wszystkich polakow....... teraz moja wiedza na temat tibi mocno sie zwiekszyla..... pozatym nabylem pacc, i uwazam ze grajac tyle co wtedy mogl bym nabic taki sam lv w 2-3tyg.... ty mistrzulek zrobiles 50lv w 2 miech.... ja zrobilem 40 sorcem w miech na samych rotach, prawie nie uzywajac run. W dp mialem tyle run ze 50lv moglem nabic w ~tydzien, max 2tyg.... a co do menthosow - dobrze gralem tylko ja, demon i bezxc.... i to wlasnie o nas chodzi.
|
Cytuj:
Pozdro Dla: -Screama -Bezxca -Demona @Film Zajmijmy sie filmem po co sie klocic -.- |
Hmm gram na Lucerze od 4 dni mam tam pallka na 17 juz :D i postaram sie Was przegonic -.-. Co do Filmu wszystko ok, widze ze troche panikowaliscie, zupelnie nie potrzebnie, tylko bloker zle stanal i po uderzeniu z SD BK mogl sie przezucic.... A te smiecie typu beholdery i scorpy przy wejsciu wali sie z 3 razy z GFB i zostaje sam BK. Ale nie bylo zle... Skontaktuje sie z Wami na serwie, przyda sie ktos z kim w bliskiej przyszlosci mozna by huntowac. Pozdro cya in Game.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:18. |