![]() |
Tunel
Mam pytanie czy istnieje Tunel z Mainlandu Na rook bo widziałem kiedyś Gościa 125 Knight i był na rooku
|
NIe mogłes widzieć chyba, ze na test serwerze. Nie ma takiego tunelu. Moze kolega ci bajek naopowiadał??
|
Właśnie widzialem ale nie na test Tylko na NOVA
|
I strzelał z kałacha?
|
Może był bład który pozwalał przejść na roka
|
Taki tunel nie istnieje to mit. Jestem tego pewien. Ty też powinieneś być. Przypadkiem to nie bły Durin? :)
@re: down Wybacz, przyznam się, że nie przeczytałem dokładnie. Przepraszam. |
Durin nie ma 125 leva i nie jest na NOVA
|
Ten tunel to tylko plotki , moze jakis blad pozwolil temu knightowi przejsc na rook taki tunel nigdy nie istnial i nie istnieje.
|
nie ma takiego tunelu, ale mógł to być jeden z Godów
for example: Name: Steve on Harmonia Sex: male Profession: Knight Level: 89 World: Harmonia Residence: Rookgaard Last login: 30.03.2004 17:06:15 CET Position: God Account Status: Premium Account |
a co powiesz o Sunrisie najwyższym lvlu na rooko a nie jest godem :)
|
fajnie
taaaa? a aj widzialem bubble na galanei i taszczyla plecka wypchany e-plate'ami
i mls'ami i co? jestem kozak ;p joke ja mysle ze ci sie przysnilo cos jak siedziales an nocce i na klawiaturze zasneles :D |
cipy wszystko mogą, a sunrise ma podobno u nich spore przywileje
|
kolo poprostu nie wuszedł na meian i se został na roku na antici jest kolo na 80 lv i jest na roku nie pamięytam nicku
|
Ktośtam wspominał, że Sunrise nie jest god'em, a ma duży lvl na rooku, tylko że on NIE MA PROFESJI, a w temacie bylo bodajże o knight'cie.
|
hmm moze jeden z Gmow sie lognol na rooka?<< to jest chyba jedyne rozwiazanie. Mysle ze temat mozna zakonczyc :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:31. |