![]() |
Czyżby nowy potwor?
Hmmm troche dziwne ... ale po co Cipowie dali tego dziwnego potwora? Moze do jakiegos questa ... albo do trapa byly by dobre :D
http://img.photobucket.com/albums/v3...New/mimic1.jpg http://img.photobucket.com/albums/v3.../New/mimic.jpg Comment Plx ... |
Hehe przywołałem to :D Zabiera 250 mana ;P
19:07 You see a mimic. Nie wiem co myśleć ;P Może na jakimś queście.... |
Tylko po co to jest i czemu wygląda jak skrzynia ?? Zaraz będe miał 250 many to spróbuje.
Edit: O ku**a to chyba jakies easter eggsy Cipów :D |
Mmm ...
No ja tez nie wiem ale sproboje sie cos dowiedziec od kolegow , moze na tibianews bedzie albo an tibia.de ... ale Cipy go daly po cos ... Tylko po co? Oto jest pytania :p
|
przywolalem go przed chwilom xD ale fajny :)
|
spróbujcie nim zaatakować i napiszcie
|
Juz trzeci temat o mimicu. Eecch. Do jutra powstanie pewnie jeszcze kilka takich...
|
Jest bardzo slaby ma 30 hp ... jak zdjolem staff to mi bil po 1-7 max ... raczej nie jest w recz dobry ale moze do jakiegos questa jest potrzebny ... narazie nic nie wiadomo ...
|
~
|
Mimic potrafi atakowac, chodz na poziomie gracza na 5lv. Trafil rata za 9hp ale nie potrafil dluzszy czas zranic Druidka 24lv.
|
co to za potwor ??
ja nie moge :o co to za potwor on byl na calmerze chyba
|
Niezle, jak bede mial te 245/250 many to se przywolam stw00rka xD . Fajnei latac z mimiciem po miescie, pielgrzymka niezla bedzie :D .
|
heh jak ja se mimica przywołałem to wszyscy latali zanim i go przesówali i krzyczeli : OPEN OPEN. No a potem za kase gadalem za ile many sie go summonuje i zarobilem 467gp :)
|
nom mimic jest fajowy :] u mnei tez latali za nim :] tylko szkoda ze nic nie zabiera:( wogule ma jakies obrazenia :]?i jak go zabija to zostaje skrzynka hahah:D
|
Ciekawe...Myśle, że nie jest to "niespodzianka, prezencik" od CIPów.
Napewno ma jakies zastosowanie. :') |
W Baldurs Gate 2, też był Mimic i też był skrzynką ! Uważam, że musi on być w jakimś nowiutkim Quescie. Pewnie będzie to jakaś zagadka, bo destrukcjii to on nie prowadzi :P.
|
Takie coś było w Golden Sun i jak sie otwierało skrzynke to okazywało sie że to była żywa skrzynak o nazwie mimic
|
Wszystko cool, ale czy facce mogą go TERAZ summonowac?
|
oooooooooo potwor do przenoszenia żeczy dla magów? zawalista sprawa :P
|
Czemu Ja niemoge :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:53. |