![]() |
Position: God, Bluźnierstwo?
Witam! Chciałbym wam przedtawić jeden problem ( Ile ja już tych błędów CipSoftowi wytykam :)) A zatem to, za kogo oni się uważają. Otóż uważają się oni za Boga, co jest trochę moim zdaniem nie wpożądku. Czyli mogą do siebie mówić " Jestem Bogiem"? Jeśli tak to jest to trochę nie wpożądku, uważam to za bluźnietstwo. Zrozumiałbym, kiedy naprzykład napisaliby " God of game". Ale najlepiej by było, gdyby wogóle z nazwy pozycji wykreślili słowo God. Nie wiem czym bo to mogli zastąpić, ( Nie jestem doskonały)
PS do modków: Czy będzie robiony konkurs na moderatora? Jak tak to kiedy? Można wiedzieć? Pozdrawiam Kaczi |
Mi tez to nieodpowiadalo, ale cuz trzeba sie z tym pogodzic.
Moze kiedys zmiena to na "God of the game", ale to jest watpliwe... |
Nom! Powinien byc God of Game! Dobra uwaga! Z drugiej strony to chyba oczywiste ze god to oznacza god of game! Ale jak jakis gosc bedzIe nowy gral to moze sie wkurzyc!
Jestem 1-szy! Hahahha! ME EVUL :evul: ME RULEZZ xD |
[quote=NCrash]Nom! Powinien byc God of Game! Dobra uwaga! Z drugiej strony to chyba oczywiste ze god to oznacza god of game! Ale jak jakis gosc bedzIe nowy gral to moze sie wkurzyc!
|
Up:
Po pierwsze: Pierwszy nie byłeś ( Chociaż nie wiem co Ci to dałoby) Po drugie: Trochę Ci nie wychodzi cytowanie. Ale ważne że mnie popierasz. ;) |
Co ma piernik do wiatraka ?
Dla jednych Bogiem może być Chrystus, dla jednych Szatan a dla innych sokowirówka. Można mieć jednego Boga a można mieć ich 40. Nie możesz innym narzucać swoich poglądów. Jak ktoś sobie wymyśli, że jego Bogiem będzie Tibia to jego wola :P Wolnośc wyboru religii i my jako polski bardzo tolerancyjny naród powinniśmy to tolerować. Inna sprawą jest fakt, że wiadomo do czego ta postać służy i czym się zajmuje. Wiadomo, że jest to bustwo w grze i nikt nigdy nie twierdził inaczej. Czy widziałeś aby ktoś z taką pozycją twierdził, że jest jedynym Bogiem, namawiał do czegoś, tworzył sekty ? Moim zdaniem przesadzacie i czepiacie się nie ważne o co .. byle się przyczepić. |
Jak by nie patrzec CIPowie w Tibi SĄ bogami - moga cie zabic badz nagrodzic. Nie sadze jednak zeby wywyzszali sie nad poziom Szefa, ale w grze moga sie za nich uwazac:) Zreszta takie mieszanie reala z gra moze byc bardzo bolesne.
Hmm.... po swietach jeszcze nie moge normalnie myslec. Grą, gra, grę - jaka roznoca?? |
Wszystko jest ok, cipowie sa bogami tibii. Moga wszystko widziec, wszedzie wejsc, kazdego zabic, wyslac na wiecznosc do piekla (ban), itp. W koncu to oni stworzyli tibie i oni sa w pewnym sensie jej bogami.
|
ROTFL! No to sie usmiałem! Większych problemów to nie macie? ;-)
Ja na szczęście nie mam niczego co mnie ogranicza, nawet jakichś zapyziałych Tibijskich bogów ^.^ |
Może zaczniesz rozróżniać RL od gry?
@Dobo: Jest całkiem sporo takich rzeczy, ale to przy innej okazji :> |
Cytuj:
Po drugie, konkurs na modków będzie, ale dopiero jak tacy jak Ty, którzy ciągle się pytają kiedy będzie wyemigrują bo inaczej by zaspamowali temat... |
Cytuj:
|
Dobra przyznaje wam rację, może za bardzo się czepiam ( Na pewno ;))
Prosiłbym modków o zamknięcie tematu, bo już żaden post niczego nowego nie wnosi. Uświadomiliście mi, Opierniczyli za temat ;) Więc możnaby już zamknąć? |
Cytuj:
@TOPIC: dla mnie to raczej bluźnierstwo nie jest, ja sobie moge napisać na czole jestem bogiem muszli klozetowej, i co też uważasz to za bluźnierstwo? Rydzyk się znalazł... Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:30. |