![]() |
Wielkanoc :P
Heh... co do tego.... posat co jeden z anministratorów prosi o opanowanie swoich nerwów i odpuscic sobie jeden dzien kiedy ciągle kradniemy (polacy)
mam do tego pewne zastrzezenia poniewaz... np. na Azurze w..... chyba to bylo Boze narodzenie bylo... grupka ludu redskule i nie tylko chodzą i rrzną co sie tylko da wiec to troche nagiete :/ jak niektórzy nie mogą w takie swieto sie opanowac to ja dziekuje :] no chyba ze nie jestescie chrzescijaninami :P tak wiec.... w wielkanoc postanowilem sie pobawic bo co to za swieto bez "rzezi" :] . Wiec rano sie loguje a na Azurze byla jatka pod depo w thais jakiej jeszcze nie iwidzialem (w thais bo carlin to co innego) :P no i sie przylonczylem... nigdy nie pkowalem z kumplem zawsze tam... sie balismy a tak sie troszke zabawilismy jak w noc sylwestrową i dolonczylismy do reszty :] Innym charem nabilem redskulla bo mi go zal nie bylo :P 7 palek nie ma co wydziwiac :] :cup: :evul: tak wiec..... piszcie jakie robiliscie rozróby... :] z udzialem wlasnym :] Paladyn lvl 20 prawie 21 :] Troche tych charów jest :] Azura :] Piszcie prosze ;) |
No i? jakoś nie widzę sensu, pozatym temat bezczelności i chamstwa był poruszany kupe razy.
a tekst: >Piszcie prosze Jest po prostu żywcem wyjęty z onetu. Idź tam jak potrzebujesz komentarzy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:14. |