![]() |
nuda :P
mam pytanko. gram w tibie od sierpnia 2004 i mam juz 6 postaci. nie wiem czy inne oosoby tez maja ten problem ale ostatnio strasznie nudzi mi sie granie w tibie. loguje sie na postac is toje w dp... przekaldam sobie rzeczy a tak to surfuje po necie. czy macie jakies sposoby na rozgrzanie gry na servie non-pvp?
z gory dziex :) |
:p
Nie wiem jak ci pomóc ja też gram na non-pvp Harmonia i też często mi sie nudzi wtedy se robie lootbagi albo gram nie w tibie ale naprzykład w postala :P:P:P:P:P
|
Ja tez mam tak czesto. Tylko, ze ja robie przez ten czas runy, robie sobie jaja z kolegami, wygupiam sie itp. A jak kumpli zabraknie to juz gorsza sprawa... :D
|
zapraszamy :>
no to panowie zapraszamy na serwery PvP, tam sie nigdy nie bedziecie nudzic i zawsze bedzie cos do roboty( wysoki lv - ded przez pk - odrobienie strat - znowu ded XD)
|
o tak
no coz masz 6 postaci i ani jedna na pvp??.Ufff stary lepiej przenos sie od razu na pvp bo tutaj nie istnieje takie slowo jak nuda.Bo jak sie nudzisz to idziesz pk :) No a jak naprawde ci nudno to robisz mass pk i malinka nawet ci wskoczy:))
|
moim zdaniem tibia powoli ci się nudzi rób jak chcesz jak tak ci się nudzi graj w co innego też miałem tak czasami jak miałem fajną grę
|
Mi sie nudzi tylko wtedy gdy jestem na rooku bo se robie uh-makera albo knighta ;)
|
a ja mam takie jedno pytanie: jak tibia ci sie nudzi to po co w nia grasz? dla mnie to jest troszke nie logiczne
|
gites powiedziane grzybie
|
qrcze czuje sie zaszczycona wszystkie moje tematy zostaly usuniete/zostawione na pastwe losu. ale mam dwie sprawy:
-po pierwsze to tylko 2 postaci mam na non pvp. takze dwie na pvp ENFORCED co mnie tak skutecznie zniechecilo ze naprawde:P i jeszcze dwie na normalnym pvp-to tez nie dla mnie. zostaje non pvp troche nudno ale bezpiecznie (nie liczac zlurowanych wszedzie potworow xD) -caly czas wszyscy zwracaja sie do mnie w formie meskoosobowej -.- chyba jak pisze slowa w zenskiej formie i mam dosc kiczowaty nick to mozna sie domyslec ;) -a co po za tym? na non pvp jak juz mowilam mam 2 chary-knighta i palla. z knightem nuda jest NON STOP, a pall nie ma jeszcze lacznej many 70 zeby robic hmmy :P qmple tez wlaza rzadko. i co ja mam robic?? |
Cytuj:
przestac grac? |
nie no nie chce od razu rezygnowac :P a wiec juz wiecej rad nie ma? :(
|
ehh tibia jak kazda gra ma prawo sie znudzic ale dzieje sie tak tylko wtedy gdy twoja postac jest albo zbyt slaba albo zbyt potężna :P
|
Cytuj:
tak patrzalem to niby grasz od sierpnia 2004roku a najwiekszy lvl jaki masz to 21lv normalnie za***oza |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:04. |