Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   nuda :P (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=30859)

Somuru 29-03-2005 18:17

nuda :P

mam pytanko. gram w tibie od sierpnia 2004 i mam juz 6 postaci. nie wiem czy inne oosoby tez maja ten problem ale ostatnio strasznie nudzi mi sie granie w tibie. loguje sie na postac is toje w dp... przekaldam sobie rzeczy a tak to surfuje po necie. czy macie jakies sposoby na rozgrzanie gry na servie non-pvp?

z gory dziex :)

igor. 29-03-2005 19:28

:p

Nie wiem jak ci pomóc ja też gram na non-pvp Harmonia i też często mi sie nudzi wtedy se robie lootbagi albo gram nie w tibie ale naprzykład w postala :P:P:P:P:P

Wielki MarIuSzzo 29-03-2005 20:05

Ja tez mam tak czesto. Tylko, ze ja robie przez ten czas runy, robie sobie jaja z kolegami, wygupiam sie itp. A jak kumpli zabraknie to juz gorsza sprawa... :D

Harven 29-03-2005 20:38

zapraszamy :>

no to panowie zapraszamy na serwery PvP, tam sie nigdy nie bedziecie nudzic i zawsze bedzie cos do roboty( wysoki lv - ded przez pk - odrobienie strat - znowu ded XD)

sajgor 01-04-2005 11:49

o tak

no coz masz 6 postaci i ani jedna na pvp??.Ufff stary lepiej przenos sie od razu na pvp bo tutaj nie istnieje takie slowo jak nuda.Bo jak sie nudzisz to idziesz pk :) No a jak naprawde ci nudno to robisz mass pk i malinka nawet ci wskoczy:))

Freze 01-04-2005 14:42

moim zdaniem tibia powoli ci się nudzi rób jak chcesz jak tak ci się nudzi graj w co innego też miałem tak czasami jak miałem fajną grę

Ariaziel 01-04-2005 15:03

Mi sie nudzi tylko wtedy gdy jestem na rooku bo se robie uh-makera albo knighta ;)

Grzyb 01-04-2005 15:36

a ja mam takie jedno pytanie: jak tibia ci sie nudzi to po co w nia grasz? dla mnie to jest troszke nie logiczne

Mumakil 02-04-2005 08:20

gites powiedziane grzybie

Somuru 02-04-2005 15:18

qrcze czuje sie zaszczycona wszystkie moje tematy zostaly usuniete/zostawione na pastwe losu. ale mam dwie sprawy:

-po pierwsze to tylko 2 postaci mam na non pvp. takze dwie na pvp ENFORCED co mnie tak skutecznie zniechecilo ze naprawde:P i jeszcze dwie na normalnym pvp-to tez nie dla mnie. zostaje non pvp troche nudno ale bezpiecznie (nie liczac zlurowanych wszedzie potworow xD)

-caly czas wszyscy zwracaja sie do mnie w formie meskoosobowej -.- chyba jak pisze slowa w zenskiej formie i mam dosc kiczowaty nick to mozna sie domyslec ;)

-a co po za tym? na non pvp jak juz mowilam mam 2 chary-knighta i palla. z knightem nuda jest NON STOP, a pall nie ma jeszcze lacznej many 70 zeby robic hmmy :P qmple tez wlaza rzadko. i co ja mam robic??

morwi 02-04-2005 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Somuru
qrcze czuje sie zaszczycona wszystkie moje tematy zostaly usuniete/zostawione na pastwe losu. ale mam dwie sprawy:

-po pierwsze to tylko 2 postaci mam na non pvp. takze dwie na pvp ENFORCED co mnie tak skutecznie zniechecilo ze naprawde:P i jeszcze dwie na normalnym pvp-to tez nie dla mnie. zostaje non pvp troche nudno ale bezpiecznie (nie liczac zlurowanych wszedzie potworow xD)

-caly czas wszyscy zwracaja sie do mnie w formie meskoosobowej -.- chyba jak pisze slowa w zenskiej formie i mam dosc kiczowaty nick to mozna sie domyslec ;)

-a co po za tym? na non pvp jak juz mowilam mam 2 chary-knighta i palla. z knightem nuda jest NON STOP, a pall nie ma jeszcze lacznej many 70 zeby robic hmmy :P qmple tez wlaza rzadko. i co ja mam robic??

przestac grac?

Somuru 03-04-2005 11:32

nie no nie chce od razu rezygnowac :P a wiec juz wiecej rad nie ma? :(

orgizz 03-04-2005 11:37

ehh tibia jak kazda gra ma prawo sie znudzic ale dzieje sie tak tylko wtedy gdy twoja postac jest albo zbyt slaba albo zbyt potężna :P

FilipYo 10-04-2005 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Somuru
mam pytanko. gram w tibie od sierpnia 2004 i mam juz 6 postaci. nie wiem czy inne oosoby tez maja ten problem ale ostatnio strasznie nudzi mi sie granie w tibie. loguje sie na postac is toje w dp... przekaldam sobie rzeczy a tak to surfuje po necie. czy macie jakies sposoby na rozgrzanie gry na servie non-pvp?

z gory dziex :)

tak patrzalem to niby grasz od sierpnia 2004roku a najwiekszy lvl jaki masz to 21lv
normalnie za***oza

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:04.