![]() |
Summon creature czar !!!!
Czy czar podany w temeacie czyli pryzwolujacy bestie przywola wszystkie za 200 many ????
|
Każdy potwór ma osobną ilość many na jego zsummowanie. Tibia.pl -> Potwory i tam jest kolumna "Summon" i każdy stwór ma opisane ile na niego trzeba many.
Pozdro |
a jak on bedezie atakowal sam w kazdego czy jakeis komendy ???
|
Summon zaatakuja ta osobe, potwora co ty ;)
|
Tak jak powiedzieli wyżej. Dodam to, że nie opłaca się summonować potworów słabszych od Elfa Scouta/Mino Archera, bo z nimi za przeproszeniem gówno zdziałasz.
|
najwyżej m.level sobie nabije :P
|
Chcialem dzis zsummonowac zerka, wiec napisalem utevo res orc berserker, ale nic sie nie stalo.Nastepnie wpisalem utevo res berserker i pojawil sie na mnie bialy dym, potwora nie bylo.Mialem wtedo okolo 850 many. Czar napewno mam kupiony, gdyz sprawdzilem w spell book.
Czy moze mi ktos powiedziec dlaczego potworek nie chce sie summonowac? |
@up
To ma byc utevo res" orc berserker albo utevo res "orc berserker |
przed nazwa potwora która ma 2 zdania np orc berserker dajesz " a z jednym np monk nie dajesz
|
Wielkie dzieki!!! :)
|
Co do tego kogoś kto nie wie jak summonować potworka to jestem pewny , że kupił tego chara >.<
Bo do czasu az ma sie 850 many to napewno sie wie jak sie summonuje np. Monka ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak już kupisz ten czar to mlvl nie gra roli |
Cytuj:
Źle mnie zrozumiałeś chodziło mi o to że jak bendzie summonował gorsze potwory od elfa scouta/mino archera to przynajmniej m.level sobie nabije bo do niczego innego one sie nie przydają. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:24. |