![]() |
Alien mask.
Widzę ze humor Cip soft też się udziela, jest do wykonania krótki śmieszny i łatwy quest. Naprawdę dostarczy wam dużo radochy, jeżeli go samemu wykonacie. Wzkazówka mów do NPC "April fools".
Sorry jeżeli był już temat o tym i wiem że o questach się nie gada ale nic więcej nie zdradziłem. http://img194.exs.cx/img194/5421/alienmask2dy.jpg |
czyzby primaaprilis?
|
eJ dzie ten npc plx ?
|
Oemgie! Fake plx, dzieci ślepe? -.-
|
fake ? jesli ni eto prosze PW który to npc :P
pozdro |
Cytuj:
Ja tez pw plx ;] |
Cytuj:
ja tez PW plz bede wdzieczny ;] |
Trzeba zedytować tibia.spr i zobaczyć, czy jest taka grafika :]]]
|
Eee, to jest quest łatwy powiadasz? Spróbuje do różnych NPC ale narazie w Thais :P . Z tego co widze to chyba ty jesteś w Venore (?).
W spritach jest pod numerem 6705. http://www.radek666.republika.pl/s6705.bmp |
Uhm mi to bardizej kazz przypomina ;d. Ide szukac po npc`kach ;d. Chyba ze koles z nas lacha drze ;d i sobie podmienil sprita ;d albo na otsie zrobil ;p
|
calkiem ladna, npc na pw plx ;]
|
Jakbyscie dzieci nie wiedzieli to jest Edron. Do mnie tez mozesz napisac na Pw gdzie jest ten npc :]
|
jezeli to nie fake to na pw plax
|
April fools tlumaczyc jako kwietniowi glupcy czy kwietniowe glupstwa ;p . Jesli 1 opcja to robi z nas jaja jesli 2 to sam niewiem ;d
|
Up
Robi sobie koles jaja. Bylem na Edron i pisalem to do kazdego npc i zaden mi cos takiego nie dal :p |
Dzień się kończy wiec...
PRIMA APRILIS :D:D:D:D GRATZ DLA TYCH CO SZUKALI :) przyznajcie że się udał żart;) |
..........
180gp do smieci poszło, ale przynajmniej zobaczylem gdzie mieszka Eremo |
OMG wytracilem 4 k na statki!! BYLEM WE WSZYSTKICH MIASTACH !!! CALA KASA POSZLA SIE ***AC W DODATKU GRAM NA ELERZE A TO NOWY SERV OMG!! NORMALNIE SIE USMIALEM -.-
|
Naiwniacy....
nawet na ss widac ze to jakos nie naturalnie
a tak na marginesie to trzeba byc naprawde naiwnym zeby wydac 4 k na statki -.- |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:56. |