![]() |
czy taki skład zadziała na GS?
1. Monk (bloker)
2. Mino archer (dist) 3. Ja (explo/HMM) Monk sie szybko leczy, jakby co moge go UHnąć (serwer PVP) Archer dobrze siecze na dystans Explo w ogóle mocno siecze ;) Jest jakaś szansa? Czy lepiej wybrać się z blokerem (konieczność podziału lootu :P ) CHodzi o PoH |
Monk sie nie zdąży uleczyć (ma 240 hp - jak ma pecha 2 hity, a nie po każdym musi się uleczyć, też jak ma pecha) i szybko zginie, a mino archer prawie nic GSowi nie robi.
|
wg. mnie lipa... monk padnie szybciutko i szkoda UH... juz lepiej z blokerem ;) ale jak sie nie boisz deda to proboj! powodzenia :)
|
GS hunt
Siemq.
Otóż tak mam knighta lvl 35 skille 73/72 (do 75/75 może dojść) i qmpla master sorc 31 lvl 47 mglvl ( do 49 max moze dojsc) i będą jeszcze 2 leadery postawione no i pytania : 1)Jakie combo daje na 1 runde GS ?; 2)Czy nasza ekipa da rade ?; 3)ile bp UH (dla mnie) i ile bp HMM musimy wziąść, by starczyło na 5/8h hunt ? 4)Ile UH zejdzie max na 1 GS ?; 5)Czy leadery mi będą przeszkdzać?; 6)Jak leadery są do banii to co polecicie ?; 7)Duzo tych pytań co ;] ? |
Cytuj:
|
Czemu wszyscy chca robic GS hunty, przeciez to jest nieoplacalne...
|
UP@ Wlasnie tez sie dziwie...
Gs-ki to sa dla pallkow tylko oplacalne...... |
lidery strata many...
niech bloker stoi po skosie i zrob 2xfe (nieźle z explo siekają) jak chcesz to możecie też iść na poh i zaurosz 2 huntery ale wolne są i słabo biją... z takim blokerem to myśle jakbyś postawił 2 fe to max 4 uh na gsa combo gsa jakieś :270 (hit i poison) na 7-8 godzin huntu ..hmm to zalerzy od spawna.. na blood herb to jakieś 6 bp uh.. (gs co 3-4 minuty) na pohu więcej gs więc wiesz... |
Tak wogole to jestem blokerem, ale to jest drobny szczegół ;]
Thx za info przydadzą się mi i qmplowi :D PS. Ile mu zejdzie bp hmm po tych 6-8h hunta ? |
Wiedz tak:
Po pierwsze agent nazbieraj 27 lvl zeby zrobic monka... A zanim ty bedziesz mial ten lvl to (pare) razy padniesz z reki PK'erow. A co do monka na gs'a to głupi pomysł..
|
A tak sie spytam od ktorego lvl mozna na luzie zwiac od gs z bohami gdy zarzuci haste i bez haste
|
Jeśli uzyje haste to z 30 lv spokojnie chyba starczy ale jesli haste to.. z 50lv aby spokojnie uciekac :/ Full mana sie przyda na Utani Hur jesli masz pacca lub trzymac time ringa na sobie w groznych sytuacjach. Moge sie mylic.
|
z gs huntem jest tak jak z każdym innym huntem na dobrych potworkach. Raz może ci wypaść super itemek, który pokryje koszty runek, ale może ci wypadać po 20 gp :|
|
Cytuj:
|
@Zamknięty
Fe bije z explo(przeważnie) i z gfb(rzadko) więc zastanów się, co mówisz. Ale i tak summony nieopłacalne(jako walczące i jak blokery). Lepiej wziąc jakiegos zaprzyjaźnionego, uczciwego knighta |
Cytuj:
Zamknięty mówi dobrze. Fe nie wali z explozji a jak chcesz to sobie sprawdź. :) Juz widze twoje ciało na drodze :D:D:D @ Topic Ja chodze na GS z knightem 35 lvl i spokojnie z SD zaciupujemy :D 80 GS na 15 bp of SD. Tak, że nie zabardzo sie zwraca :/ Ale knight armorek i 10 parmów juz jest. |
Podejrzewam ze monk padnie po 1 strzale :P
|
Cytuj:
|
Dobrego blokera żaden summon NIE zastąpi
|
lepiej z blokerem isc i z orciem leaderem :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:32. |