![]() |
Dwarf Guard (ważne plx)
Przeszukałę całę forum (łącznie z tematem xx/xx) i szajs znalazłem. Powiedzcie mi jakie skile potrzebuje knajtem na guardy. Nie chodzi mi o jednego i o skill "do ubicia". Chciałbym rozwalać 3-4 bez uhania sie. Wystarczy około 75 czy trzeba 80 ?
|
Cytuj:
|
Ja na swoich shitowych skilach 66/62 jechalem juz spokojnie 1 guarda no ale o 2 to nawet jeszcze nie marze...:D:D:D
|
3-4 bez uhania się? Hmm. Powiem może orientacyjnie: c-arm, k-legs, w-helm, p-amm, giant sword, full attack, skile rzędu 69/67 : 2-3 guardy z 1 uhem (średnio). Jeśli bijesz jednoręczną bronią (fs, bs) i dobrą tarczą i na balance, to z takimi skilami mniej będziesz uhów tracił. A żeby na hurty je rozwalać bez większych strat, to tak patrząc na siebie myślę, że skile rzędu 75 byłyby wporządku... :rolleyes:
EDIT: Po wypowiedziach tak widzę, że chyba inaczej to zrozumiałem... Nie wiem, czy Gasiorowi chodziło o to, żeby 4 guardy naraz rozwalać, czy 4 guardy pojedynczo (tak ja zrozumiałem)... Nie było sprecyzowane. A 4 guardy naraz to przyłączam się, co powiedział Duriel 3 posty niżej. |
Ja w k-secie (FS, dragon shield) tluklem guardy ze skilem 75/75 ale i tak UHy szly. Inaczej po prostu sie nie da. Chyba ze pojedynczo.
|
GASIOR- Ja na twoim miejscu wzialbym jakas kompanie
bez k-seta i jakiegos lepszego sworda. Jeden mag i palik chyba by wystarczyli :) |
eee zabić 3-4 guardów bez UHania sie....z deka trudna rzecz. Ja ze skillami bliskimi 80 (C arm K legs V shield Bright Sword Crusader Helm) Średnio daje sobie rade nawet z dwoma. 4 guardy bez UHania sie raczej trudno Ubic bo tylko 2 ciosy guardów padają na tarcze 2 nastepne w zbroje więc raczej odradzałbym z Twoimi skillami lać 3-4 guardów
|
3-4 moze przesadzma, ale chciałbym sobie spokojnie pochodzic po niższych kopalniach....mam po 85K expa do levelu a na soldierach to można sie zesrać zanim zrobie tyle expa....3 dni na jeden level.....a polazłem na guardy i zrobięłm 10K w 5 minut ale plecak UHow mi poszedłwięć siedze i trenie :P.....jush mi sie nei chce :(.....a tak wogóle to jaki skile powinien mieć knajt na elvelu około 45 ?
|
najlepiej ddaruj sobie guardy bo sa mocna apopjedynczych sztuk rtaczej sie nie oplaca bic
chyba ze masz 80 lvl i blokujesz je i walisz z gfb |
Cytuj:
BTW, expujac na soldach czy guardach wynosisz tyle lootu, ze stac Cie na backpack backpaków UH, wiec czemu jestes taki oszczedny? |
EEEEEE.... Ja tam wogule nie wiem jak ma byc kulany Guard na skillach 75/75 (kulany owszem ale zeby 4-3)
a propo na 45levsie dobrze by bylo miec blisko kolo setki :D :D :D |
re: Gasior
Nie przesadzasz? 10k w 5 minut na guardach to guard co 5.5 sekundy, czyli po max 2 ciosy na guarda bez zadnych przerw... gdzie jest taki spawn? re: Skille na Guardy 65/65 z 2 reczna bronia i ponad 70 z 1 reczna (ring +4 przydatny). re: Skille Nie sluchaj Magusa, ja mam o 10 mniej a level wiekszy i jest mi dobrze, cwiczysz: 1. Jak masz lagi ze nie mozesz grac 2. Jak uwazasz ze masz za male skille. ---------------------- edit by Magus Wrr, Gremlin nagminnie przekrecasz moja xywke-poprawilem. I słuchac mnie wcale nie musi, chcial opini to dostal. |
ja na 17 lvl jechalem 3 naraz ale to zaden wyczyn bo ja palek... a wiec ty powinienes go bic jako tako GL na goardach :D
|
mysle ze musisz miec
niezle skille 75/ 70 zeby je dobrze lac a uhy powinienes wziasc ze soba ale i tak zregoly sa z guardami soldiery a guardy sa naj;leszpesz dla druidwo |
Ja knightem (skile 60/55, k-set, warrior helm, leather boots, fire axe, crown shield) na guardy zawsze biore UHy. Chociaż na guarda raczej uha nie zużyje, ale 2 to już uhy lecą.
|
Ja na jednego trace około 200hp(DUZOOOOO)
Knight 29 level skille malutkie :( hehe jak dla mnie |
Cytuj:
Ale kit tu nam wszystkim wciskasz na tym swoim 19 lvl 3 na raz smieszna po napewno nie brales im duzo hp jednym strzalem i zanim zabiles 3 to powinienes sie na kolejne 3 natknac i wydaje mi sie ze ty na tym swoim 19 lvl to nie wiedziales gdzie miejsca sa ze 3 na raz |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:21. |