![]() |
2 PK movie by me
Siemano
Padlem i spadl mi lvl i 2 m lvl to sie wkurzylem i poszedlem PKowac. W tym filmie pada 1 osoba na duzym lvl http://rapidshare.de/files/1073731/PK.rec.html W tym filmie padaja 3 osoby na niskim lvl ;) http://rapidshare.de/files/1089182/PK2.rec.html comment plz btw nie piszcie mi ze sa to filmy z tibia.de bo sam je tam zamieszczalem |
juz je ogladalem, dales je chyba na tibia.de, w 1. miales gigantycznego fuxa, sam bys padl dobijajac tego knighta, drugiego nawet nie warto ogladac :P, zabijanie low lvli...
|
zaraz obejrze i dam edita :flaga_pl:
pk cholernie nude.jestes gorszy od noobow jedna osoba z 46 lev.o malo co bys nie deadnal 2 razy i zostawiles fire devila. jak sie nauczysz pekowac to daj filmik. nick:speeda of the underground swiat:danera profesja:knight :crusader: level:13 a magic 2 (lecz ciagle rosna) :mag: skille: 33/30 (cienkie jak na ten level ale nadal rosna) |
....
Najgorsze pk jakie widziełem....
|
Spoko film ... rób wiecej :)
|
Myślełem , że ten film po zabiciu tego 46 knighta będzie ciekawszy...nie wiem czemu skończyłeś zabijać.
|
W pierwszym filmie 2 razy mialem farta(raz mialem 5 a drugi raz 25 hp).
W drugim filmie jest zabijanie low lvl: a) druid 20 lvl bo myslalem ze lepszy loot ;) b) druid 11 lvl, missclick, wyskoczyli mi 3 typow i nie wiedzialem kogo lac c) sork 13 lvl, lal mojego fd i nie mial yellow skulla i musialem ubic W pierwszym filmie nie PKowalem dalej bo sie balem ze ten knight przyjdzie z kumplami i nie chcialem tracic loota, i 1 fd mi padl W drugim filmie nie moglem PKowac dalej bo mi fd padl @kapik nie wiem czemu jestem gorszy od n00bow? Bardziej lubisz ogladac PK jak 16, 14 i 12 lvl zuca sie na 9 knighta(widzialem wczoraj taki filmik)? btw. Na ciebie bym sie nie zucil szkoda mi UJ @Vampir-Der Reaktywacja Jak chcesz dawac takie komenty to lepiej obejz wiecej niz jeden film z PK @powrót vavca Skonczylem zabijac bo sie strasznie zdenerwowalem, mi adrenalina skoczyla, i nie bardzo wiedzialem co robie. Pozatym nie chcialem tracic loota Wiem ze drugi filmik do dupy ale nie chcialem nikogo nie zabic bo juz zsumonowalem te 2 fd i musialem cos skrecic. Jutro chyba znow ide na PK A sie rozpisalem -.- @down nie pisalem po polsku bo juz od poczatku wiedzialem ze filmik bedzie szedl na tibia.de |
Oglądałem obydwa filmy, spoko, tylko mogłeś pisać po polsku :), i cholernie poszczęściło Ci się z tym knightem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:56. |