![]() |
pk na iridii (2x sorc)
tak jak w temacie :)
dwoch sorcow lvle 22 i 23, filmik robiony jakies 2-3 tygodnie temu nio to tyle paps, ahh i link http://members.lycos.co.uk/wojtusn/pkk.rec |
hehhh mialem zostac wasza 1 ofiara na tym filmiku (yoshi bloodstorm) lecz wam nie wyszlo =P ta ekipa co was probowala zabic, chcialem sie do niej przylaczyc ale niestety mnie pogonili =P
|
Filmik fajny . lubie jak pekuja sorki albo druty.
Btw Maly wilelki czlowiek czy ty czasami nie grales lub grasz na azurze? |
cool filmik ziom! widac ze nie jestes amatorem pekowania -,- jak niektorzy na tym forum.Tylko tak dalej.Dawaj wiecej filmikow.Czekam na filmiki B) :evul:
|
ladny filmik,ale mogliscie miec parcele+ff-y na trapa.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Moge ci nagrać taki film ze ci oczka wyjdą a okaze sie ze jestem amatorem i co ? ... @Topic Fajny film :p tylko kilka wpadek było :/ |
fajny filmas xD
|
Za***isty film, fajny loot
|
Jak dobrze sie po GhostLandzie nie włócze :) Fajny loot :)
|
Gratz
Wkoncu wiedze ze ludzie wzieli sie za krecenie porzadnych filmikow a nie nudy gratz chlopaki bardzo fajny filmik;p
|
ano bylo kilka wpadek szczegolnie ta akcja z yoshi bloodstorm... to bylo nieporozumienie ale w sumie chyba nie bylo tak bardzo zle, i co najwazniejsze udalo nam sie wylogowac !! i caly loocik zostal
parcel byl, w pewnym momencie chcielismy wrocic i wyslac ale z drugiej strony przyszedl ten knight na cos okolo 35 lvlu z ekipa i musielismy sie bronic inaczej :) na nastepny dzien byla lepsza akcja ale kumpel padl 2 razy i nie robilismy filmu (wojna nas 2 przeciwko stadu br:)) ps ciesze sie, ze sie podoba :) |
Takiego PK jeszcze nei bylo - nie ze bijecie kazdego kto sie wpieprzy tylko high-lvli, dobrze ze mnie tam nie bylo, pelna profesjonalizacja gry jestescie rox :) BOSKI FILMIK! 15/10... nie mam slow, piekny... nagrajcie cos jeszcze please... Jakbyscie cos mieli to msg me in da game - Dwarven Helmet.
|
Nastepnego dnia padlem raz a nie dwa i to przez male niedopatrzenia.
I akcja nastepnego dnia byla naprawde lepsza ( mozna powiedziec ze mini wojna ) Dajcie jakies runki na iridi to jeszcze cos nakrecimy :D |
Świetny film, wrecz genialny. Dajcie jeszcze cos plx plx plx(nie ma plx, tylko plz i pls, ale wielu ludzi uznaje tylko plx dlatego pisze plx). 20/10 conajmniej, Profesjonalne, sprytnie zrobione...dobrze ze tego pala nie ubiliscie - to moj rl kumpel. ogolnie - E X T R A
|
lol genialny? chyba tylko pod wzgledem tego ze duzo uhow wylootowali i na koncu byla fajna akcja :confused: Bo wczesniejsze ofiary szybciutko sie poddaly ;)
|
Ah... Mam jeszcze jedna prosbe - skoro jestescie takie mastery, nie bijcie polakow... Jesli Polacy Polakow zabija na Iridii zostana Szwedzi i Br i Ger i Espaniole i reszta :P
|
Jak widzimy ~20lv sorc to nam to wisi, dynda i powiewa skad on jest :D
|
narodowosc to ostatnia rzecz na ktora bym podczas pk zwracal uwage, wiec jesli to kogos razi ze zabilem Polaka to trudno, to tylko gra pamietajcie o tym :)
za to z przyjemnoscia zabilbym takiego co krzyczy: "polska żondzi!!!!!!11!!!1!!" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:36. |