Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Expienie na larvach blisko miasta Ankrahmun. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=30990)

czarodziej_czasu 02-04-2005 07:23

Expienie na larvach blisko miasta Ankrahmun.

Oto mój film o expieniu na larvach. Niepatezcie na skille bo niechce mi sie trenić....prosze o konenty....link http://rapidshare.de/files/1088963/l..._solo.rec.html .... Powiem tak...... ta postac była zrobiona by niechciało mi sie sorkiem grać wienc dużo nietrenilem bo chcialem zobaczyc jak sie knightem gra......ale patrz na uzbro....
Pozdrowienia

Pola 02-04-2005 11:19

Spoko miejscówka, przyda mi się jak bede mieć pacc.

KornikCrew 02-04-2005 11:21

LOl

Nastepny za***iscie ciekawy film tylko tak dalej a nic tylko bede oglagal nude z larv..

Poznanski Rycerz 02-04-2005 15:33

miszczu

Ej nie masz z czym dawac filmow? ogladanie jak zabijasz larwy jest z lekka nudne... chyba umieszcze film z TROLL i SNAKE HUNT

luzik 02-04-2005 16:20

ale z was nooby! nie umiecie czytac? temat filmu jest jasny "LARWY" jak sie cos nie podoba to omijac takie teamty a nie wchodzic i wypisaywac glupoty.

czarodziej_czasu 02-04-2005 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez luzik
ale z was nooby! nie umiecie czytac? temat filmu jest jasny "LARWY" jak sie cos nie podoba to omijac takie teamty a nie wchodzic i wypisaywac glupoty.

Jestem za kolega powyżej..... jak niechcecie filmu o larwach to nieogladajcie go poprostu, ale filozofia

Shan wulkerin 02-04-2005 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez luzik

Dobrze mówisz :)

Saczek Of Titania 03-04-2005 08:54

Kto nie chce ściągać niemusi, byle by nie spamowal, a filmik przyda sie
i tak. ;)

Miluś XX 03-04-2005 12:02

ALe noobek

LoL jestes troche tempy.... , takie filmy !!!!! LOL ja zamieszcze chyba rat hunt on rook albo jak expic 50 lvl (trolle, bugi pod thais) .... Zastanow sie lepiej zanim zamiescisz drugi taki ;(

Ice'Berry 28-07-2005 19:07

@up
Niechcesz ogladac takich filmikow to sie nieudzielaj ok ??

Olong 28-07-2005 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miluś XX
LoL jestes troche tempy.... , takie filmy !!!!! LOL ja zamieszcze chyba rat hunt on rook albo jak expic 50 lvl (trolle, bugi pod thais) .... Zastanow sie lepiej zanim zamiescisz drugi taki ;(

Ty sie zastanow za nim zaczniesz za przeproszeniem dupe otwierac , w temacie jest napisane LARVY !!! X(

Kapucha 28-07-2005 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saczek Of Titania
Kto nie chce ściągać niemusi, byle by nie spamowal, a filmik przyda sie
i tak. ;)

sam spamujesz piszac 10 z zędu ze kto nie chce niech nie sciaga

@do Olong "w temacie pisze LARVY !!!"
w temacie nie "pisze" larvy =]
gramatyka z 2-3 klasy sp :>

@EDIT to ze w temacie jest napisane larvy nie znaczy ze nie moge powiedziec filmik jest nudny i nic nie wnosi do wiedzy wiekszosci graczy. (moje zdanie nie wyzywac od nobow)

Olong 29-07-2005 11:55

up jezeli to twoje zdjecie to lade xD omg nie masz sie czego czepiac? ??

nightwish_88 29-07-2005 12:36

Gz dla tego pana ;] Osobiście filmik mi się podobał, dzięki Tobie teraz bardziej się orientuje w Ankrahumn... thx i nie załamuj się komentarzami innych xP. More plz

roXen 29-07-2005 12:41

@all ktorzy wyzywaja autora filmu -.-
Pomyslcie ze komus ten film moze sie przydac -.-. Nie kazdy jest taki zaj***** jak wy ( LOL ) ze zna kazde miejsce w tibii.

pawepek 29-07-2005 12:46

ja wczoraj byłem na rat hunt... :/ czemu nie nakrecilem filmu? to byłby hit sezonu...

Crused 29-07-2005 15:31

Ogólnie filmik mi się nie przyda, ale myśle, że pewno dużo osób z niego zkorzysta! Up! Jesteś żałosny twoja postać równierz..

Zopek 29-07-2005 17:36

Osobiście filmu nie ściągałem bo wole scaraby :P

Troche was nie rozumiem, koles sie wysylił, nakrecił filmik, bo może komus sie przyda, a wy go objeżdżacie.

Z tego co mówił to ma słabą postać, więc co miał pokazać? Warlock solo style??

Sam miałem nakręcić filmik z vamp hunta w tombach ale jak widze takie comenty to mi się odechciewa...

Crused 29-07-2005 19:38

Up!
A jaką profesją grasz? Bo zchęcią obejże! Nakręć filmik! To są poprostu dzieci..! Pozdro

jestem pewnien ze to sha~ 30-07-2005 00:16

Gratz dla wszystkich panów piszących "Nudne larvy poco dajesz ten filmik" mnie filmikm bardzo sie przydal bo niebardzo orientowałem sie gdzie są larvy ale teraz juz wiem a tu ci jakis ***any FACC wejdzie któremu filmik sie nieprzyda i najezdza na autora.

Do autora filmu: niezałamuj sie tymi pedałami co pisali taki komenty po***ane :p

MORE TAKICH FILMÓW

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:33.