![]() |
Jaki swiat wybierzecie ??? Morgana, Selena, Silvera, Zanera
Siema mam pytanie jaki swiat wybierzecie wy Polacy ????(z tych nowych)
Słyszalem ze Polacy chca zadzic na morganie :D :D |
polska elita poszla na morgane. Na selene poszli podobno ludzie z galany, ale nie jestem pewny. Na selenie dominuje juz gildia szwedzka i raczej nie ma sznas na wygranie wojny gdyby takowa powstala. Ja poszlem na Selene.
|
Słyszalem ze najlepiej na nowym swiecie zaczac grac palkiem czy to prawda ???
|
Ja zrobiłem klan na Morganie w którym jest już ponad 18 osób, do klanu mozna dobrowolnie dołączyć, pisac na GG 4139914.
@down Dołączcie wszyscy do nas :D |
Poszedłem razem z 6 kolegami na Morgane. Jeżeli chcesz znaleść Polaków, lepiej ci tu będzie.
Co do Pala - Moim zdanie tam, ale na dłuższą metę, Paladyn może być nudny dla nie wprawionych. |
Cytuj:
|
Morgana --> Z Titani poszla juz wiekszosc h-lv [polskich]z Ab, zostalo tylko paru "wyjadaczy"
Niestety, oni juz rooka zrobili, a ja nadal nie moge sie logowac :( |
Ciekawe czy wspolnymi silami polacy dali bym rade opanowac jakis swiat ???
Najlepiej zeby to byl jakis nowopowstały... |
proponuje selene
|
Morgana Rox
Ja Z kolegami z Azury przenosimy sie na Morgane. :D podobno ma byc tam tak jak na iridi :P czyli masa polakow :> zachecam do iridi :> 8o
|
A ja wam mowie zeby na selene. MOezliwe ze jest ta silna gildia szwedzka ale zobaczcie ile jest Polakow i polskich gildii. Cala galana na selene poszla a bylo tego troche.
SelenA Rox. !! :P |
Ja z kumpalmi z trimery idziemy na selene. UP dokladnie!! SELENA ROX!!
|
Mam nadzieje że mi się uda wybić na Morganie :>
|
titania poszła na Morgane. Wszyscy polacy. Polacy mieli rule tym serwem a okazuje sie ze najwieksze lvlve to juz sami swe..
|
Ja tez na selence, ciezko sie lognac :( Rook zapchany, w 3 dni tylko 6lvl zrobilem, wogole mysle zeby dac sobie spokoj z nia :(
|
Z planow rzadzenia na morganie nici ... Rodzinka sie rozpada, ludzie przenosza sie spowrotem na valorie ...
anyway Hail Trucious !! |
wymiatac morgane
ja z kumplami ide na morgane... idzie tez inna ekipa zaprzyjazniona...
na szweda! hehe Hail bimbrownicy! ja chce wojne |
Morgana 4ever
|
Czyzbym ja jako jedyny zrobil postac na Zanerze?
|
Wybiercie morgane i selene hmmm... ciekawe ciekawe
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:57. |