![]() |
Jak wzobgacić sie grając Knightem??
Mam pytanie zaczolem grac na serwerze secura i niemam na nim innych postaci. Chcem zrobic knighta i dosyc szybko zarobic troche kasy na eq wiec mam pytanko jaki loot najlepiej ciagac i z jakich potworów oraz czy wogóle istnieje możliwosc bycia bogatym knightem?? :confused:
|
Zaraz koło Ab masz taki mały zamek z Orcami, lootuj z tamtąd chain army :) na 2h będziesz miał około 5k loota :D Może więcej...
|
Jak zostać bogatym knightem? odpowiedź jest prosta:LOOTBAGI co to jest? jest taki poradnik w ktorym sa opisane miejsca do lootbagowania i jak to robic ale napisze ci ja, a wiec tak: bierzesz ze soba zwykly BAG i wszystkie rzeczy, które można sprzedać wkladasz do niego, moze paśc pytanie dlaczego rzeczy wkladamy do tego baga a nie do siebie, dlatego, ze nie mamy tyle CAP. wiec gdy juz masz bardzo duzo rzeczy idziesz znim do miasta i sprzedajesz w sklepie. jest jeszcze jeden sposob na kase knightem ale to juz dla hight lvl, ale jak jestes ciekawy to wyglada on mniej więcej tak: mamy dobrego knighta wiec idziemy jako bloker z druzyna na hunta np: na dragi i dl kolo veno. poczatkowe godziny moga byc stratne dlatego, ze uhy ida a tu zadnego fajnego lota. ale w koncu po dlugich godzinach moze wypasc dragon scale mail albo royal helmet i wtedy to juz wszystko sie zwraca z duuuuzym zyskiem. widzisz to nie takie trudne :)
|
Szukasz kolege palka i jestes jego stalym providerem boltow (1 bolt - 2 GP),
i idziesz na minosy kolo dwarf mines. Robisz lootbag, zbierasz bolty i masz duzo GP :) |
jezeli chodzi o knighta, to bez skilli nie masz nawet co snic o dobrym zarabianiu kasy... na poczatku trenuj na rotach. zbieraj z nich loot i sprzedawaj.
|
Osobiście od 20 lvl do 40 a nawet wiecęj polecam zamek Senji a to dlatego, ponieważ jest to miejsce gdzie sobie każdy słaby wojownik poradzi z minosami, a loot może wyślać parcelem do każdego miasta. Jest to napewno lepsze miejsce od zamku kolo AB, ponieważ chodzi tam znacznie mniej osób.
|
Zwykłe minosy albo dwarfy soldiery.
Senja odpada bo tam mino mag a na dole 2 guardy, chlopak nie da rady :P |
Na Foldzie tez mozna porzadnego lotbaga wyniesc. Ostatnio z kumplem w 45min przeszlo 1.2k uzbieralismy. :)
|
Thais
lol...jak masz lvl 15 - 25 to idz na południe od Thais. Czasem chodza tam minosy a czasem zdarzy sie Mino Archer, raz spotkałem Mino Maga ( nie jest taki dobry jak wszyscy myślą ) Jak bedziesz tam 1h i bedziesz co 10 min spotykal archera to duuzo kasy.
Polecam Dwarfy Guardy albo idz do kopalni w Kazo... |
Cytuj:
Chłopcze ty chyba nie wiesz o czym mówisz. Na południe od Thais są zwykłe minosy, 2 guardy i cycki!!! Ryckiem nie ma czego tam szukać, cały teren zapchany low lvl palkami. Dwarf guardy? n/c Może jeszcze mintwallin albo dwarf hell? <sorry za oftopic ale nie moge... ;( > |
Cytuj:
Mintwallin ? A jakze :) naprawde fajna miejscowka Dwarf hell ? Ostatni poziom odpada solo, ale poziom wyzej jest lux |
LOOTBAG LOOTBAG i jesczze raz LOOTBAG. poczatkowo to rob z rotow a pozniej z soldierow i zaaaarobisz peeeeeeeeeeeeeeeeelno kasy :D
|
Widze ze tutaj pisza np: lootbagi
ale to jest bardzo niedokladne, bo zapewne nie wiesz skąd ciągnac te lootbagi-moja odpowiedz: Zrób sobie jeszcze 1 postac i wyjdz na main i na PoH biegaj!!!!!! tam high lvl'e zostawiaja kupe przydatnych zeczy to jest moja rada |
Szkoda jest taka że czasem jakiś facet może podejśc i zabrać loot X(
Więc to nie takie proste... B) |
lol ;p
Mam 1 pytanie ale jeśli nie masz PACC'a to jak możesz wnieść sobie lootbag tam gdzie jest wejscie tlyko na line ;/... Jeśli zostawie gdzieś pod ciałami to zazwyczaj jak wracam to otwieram zupełnie odmieniony bag ;P ( ;( )...
|
To jest jeden z powodów dla którego warto kupić pacca.Bo teraz nie da rady bez pacca samemu ropnąc loota.Ewentualnie możesz zawołac kolegę lub poprosić jakiegos innego gracza o pomoc przy ropnięciu
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Widze ze niektórzy zdazyli sie poklocic ;) najlepiej idz na roty potrenuj do dobrych skilli np 55/55 albo nawet 60/60 i zbieraj z nich mace, swordy i spalaj mane jak uzbierasz sporo kasy kup se jakis p secik dobra bron i shielda i na soldki B)
|
Cytuj:
Albo też ghostland z podobnymi skillami ale już od 12+ lvl.Nawet UH nie trzeba brać. A już w dwie godziny siedzenia około 1.5 K kasy jakby się powiodło. A możesz jeszcze inaczej - uhmaker!... Siedzisz tylko nockę nad bp uh i masz raniutko już z 6 K :D. Możesz sobie nakupować rzeczy, jakie na twoim lvlu są dobre. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:02. |