![]() |
Pytanko na temat summonów
Witam,
Mam pytanko na temat summonów. Gram niecały miesiąc sorcem lecz niewiele wiem .... ;( Czy ktoś może mi powiedzieć czy summon ma określony czas życia czy żyje aż ktoś go zabije , i czy jeśli summon zabije potworka to czy ja dostaje expa ?? Czekam na pomoc ....... Qradon |
Summon zyje az go ktos zabije albo jak sie wylogujesz to znika po jakims czasie ,a jak on zabije potworka to dostajesz 50% EXP
|
Odpowiedź
Cytuj:
|
Jeżeli jesteś nowicjuszem to musisz wiedzieć że Twoje potworki chodzą za Tobą o ile nie jest to związane z wchodzeniem/schodzeniem na inne piętra danej lokacji. Pomagają zabijać zaznaczone przez Ciebie potworki, co jednak wiąże się z mniejszą ilością expa. Summony możesz wykorzystywać do aktywnego pozyskiwania funduszów, stawiasz palkowi monka lub knightowi ghoula i masz za to kase. Jeżeli jednak Twój summon jest od Ciebie wolniejszy to dobrze ci radzę nie tracić go z oczu, bo po zbytnim oddaleniu się od Ciebie straci motywacje do podążania ;) i zniknie sobie :).
Pamiętaj, na wyższym levelu nie ma nic lepszego jak robić sobie runki :) a przy okazji dostawać kase za "wynajem" summona. Expienie z summonami to już bajka :) wyobraź sobie 2 Fire Elementale na OF, po prostu wymiatają. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:05. |