![]() |
Wojna-Eternia !!!
Zamieszcze tu ss z wojny jaka sie odbyla dosyc dawno (wzasadzie to nie byla wojna tylko robili se beke i widowisko) Pink guys witch the green hair vs Teranion (potem przylaczyl sie caly Revival). Oto one.
1 zdjecie 2 zdjecie 3 zdjecie 4 zdjecie 5 zdjecie 6 zdjecie Sorki ze nie sa w IMG ale jakis szajs sie pokazywal. Zaraz beda nastepne tylko zrobie nowe konto. EDIT: Juz zrobilem strone i oto nowa dawka ss. 7 zdjecie 8 zdjecie 9 zdjecie 10 zdjecie- mala przerobka 11 zdjecie 12 zdjecie Moze tylko tobie nie dzialaja mi wszystko chodzi.PLZ komentujcie. Znowu musze zrobic nowa strone, a mam duzo tych ss wiec troche tego bedzie. EDIT:Ok juz mam nastepna strone macie i cieszcie sie (ta seria moze nie dzialac bo napocztku widzialem ss, a teraz ich nie widze): 13 zdjecie 14 zdjecie 15 zdjecie 16 zdjecie- odwrot Revivalu 17 zdjecie 18 zdjecie- powrot Revivalu Dlaczego nie komentujecie?? Ok juz wszystkie w jpg, komentujcie, jak nie widac ss to pewnie przekroczony limit transferow. EDIT: Wszystkie zdjecia juz na republice! :P |
umiesc te zdjecia na innym serwerze. interia jest do****. wczytal mi sie tylko pasek szerokosci centymetra
|
Po pierwsze zmien rozszerzenie, nikt nie zamieszcze *.bmp na necie...skonwertuj do jpg, labo gifa np. Irfan View.
|
Czytalem post jak zmienic rozszerzenie patzre a ja tam mam tak:
Monochromatyczna mapa bitowa (*.bmp;*.dib) Mapa bitowa 16 kolorowa (*.bmp;*.dib) Mapa bitowa 256 kolorowa (*.bmp;*.dib) Mapa bitowa 24 bitowa (*.bmp;*.dib) (to mam zaznaczone) Nie widze zeby cos byl jpg, ktore mam wybrac?? |
To weź zrób tak.Otwórz zdjęcie Paintem(zwykłym Windowsowskim), kliknij na Plik>Zapisz Jako... i tam masz do wyboru rozszerzenie .JPG. Cała filozofia. Tylko zrób to szybko bo bym sobie chęteni obejrzał te SSy.
|
Ej siekana musiała byc doś ostra tesz mam postać na eterni musze ważać rzeby mne to nie spotkało 8o
|
Nie wiem jak wy ale ja nic mi nie wczytywało. Ale siekana to musiała być :D :D :D
|
ładna rzeź... 8)
PS: zdjecia są OK |
Super SS tylko powiedz mi kiedy to bylo, bo tez mam postac na Eterni i mieszkam w Thais. Ze tez tego nie widzialem ;( hlip
|
Cytuj:
|
No srry stary mi sie nie chca nawet sciagnac.Kazdy jpg zajmuje 500kb - zart chyba :P
Naucz sie przerabiac obrazki albo daruj sobie zamieszczanie. Nie kazdy ma neaostrade :P |
Mi jeden obrazek laduje sie 5min a wiec nie chcialo mi sie tyle czekac ale moze sa fajne ;)
|
lol, jaka wojna? :O
Oni się tak bawili :D |
Cytuj:
Cytuj:
Ludzie więcej cierpliwosci zdjęcia są naprawde super. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
slabo widac X( wolno sie wczytuje X(
|
eeee nie wiedze tych zdjęć coś źle zrobiłeś:\
|
No SS sa baardzo dobre tylko szkoda, ze takie pociachane na plasterki :/ Ja bym chcial wiecej zobaczyc...
|
Ostatnia bitwa na Eternii nie była dla jaj. Mam kumpla 83 lvl knight w guildii Pink guys. Dwie potezne guildie Revival i (jak sobie przypomne to napisze) poszly na wspolny hunt na demony 4 naraz przez teleport, ale jedna wykiwala druga i nie weszla w teleport tamci zgineli i oslabili demony, a druga weszla dobila i zabrala loot. Pink wspomogli tyck ktorzy zgineli. Finalu walki nie znam :P
|
E tam
mi sie tam nie podoba ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:05. |