Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Konkurs na moda - komentarze..... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=31086)

Rankor 02-04-2005 19:01

Konkurs na moda - komentarze.....

Tradycyjnie jak to chyba przy kazdym konkursie na moda powstawal taki temat.... Po co on sluzy? Do komentowania, kto ma waszym zdaniem najwieksze szanse, oraz ogolnie co sadzicie o konkursie......

Hmm.. a tak co do mojej osoby... nie startuje bo sadze, ze:
1. Nie ma sensu pisac zgloszenia bo i tak wiem, ze mnie nie wybiora. ;)
2. Sa o wiele lepsze osoby na tego typu stanowisko.
3. Jestem zbyt mlody..... (lub glupi jak kto woli).

#edit
Amagad.... To jest naprapwde troszke za dluga..... Inaczej, sa to jedne bardziej wartosciowych osob na forum ktore moim zdaniem MAJA szanse.......
- Ghost Nieudany
- Tana
- Gewof
- Raul
- Matheous
- Pl
- Cors Ent
- Gtyk
- Adolphus Elbragol

Uncle Warrior 02-04-2005 19:10

Imo Mr. hoomik ma największe szanse ;D

hoomik 02-04-2005 19:11

to ja tradycyjnie juz przyczepie sie do wszystkich "bardzo dobrych z angielskiego"... zalozymy sie, ze rozszerzonej matury z ang byscie nie zaliczyli? A skoro znacie ang b.dobrze, to przynajmniej na 5 powinniscie... Ktos chetny do batalii? No...? W domu musze siedziec, chory jestem, nie mam co robic, dajcie mi jakiegos kompetentnego przeciwnika...

Ach, jak moglem o tym zapomniec -.- Do wszystkich "wiem ze nie mam szans, ale i tak sie zglosze" - skoro czujecie, ze nie macie najmniejszych szans na wygranie konkursu, to po kiego wafla piszecie podanie? Dla "zwaly"? Ambitne...

powrót vavca 02-04-2005 19:15

Myśle że z tych osób co się zgłosiły tylko dwimenor ma szanse.

Dr.Unknown 02-04-2005 19:22

Cytuj:

Hmm.. a tak co do mojej osoby... nie startuje bo sadze, ze:
1. Nie ma sensu pisac zgloszenia bo i tak wiem, ze mnie nie wybiora. ;)
2. Sa o wiele lepsze osoby na tego typu stanowisko.
3. Jestem zbyt mlody..... (lub glupi jak kto woli).
Rozumiem Cię, ja też nie oceniam swoich szans najlepiej, ALE zauważ, że gdybym się nie zgłosil, pluł bym sobie w brodę, pomyśl o tym w tej kategorii.
@Down
Ocena szkolna nie odzwierciedla znajomości języka, ciągłe klepanie tego samego materiału, itp. Podstawy angielskiego poznałem w szkole, reszte- opanowałem przy pomocy komputera. Moge to opisać tak: Potrafie się dogadać po angielsku i rozumiem co się do mnie mówi, a i znajomi nie narzekają na to co ja mówie, czasem tylko np. zabraknie mi słówka. Oceniam siebie równierz na przykładzie filmu, oglądając wiele, stwierdziłem, że jestem w stanie pisać do nich spolszczenia w postaci napisów, i j/w czasem tylko mi słówka zabraknie, dlatego dałem b.dobrze, ALE NIE BIEGLE.
@Stratoos
Ten pajac nie ma przypadkiem 10-12 lat? Bo w zgłoszeniu napisał 16...

Rankor 02-04-2005 19:40

Drunk, ja swoich szans w ogole nie chce oceniac. Ja po prostu wiem, ze sa lepsze osoby na to stanowisko.

Hoomik, dobrze, ze pzypomniales mi sprawe z jezykiem angielskim....
Blah, to jeszcze jeden powod,dla ktorego nie chce pisac zgloszenia. Ucze sie obecnie w 1 klasie gimnazjum i z jezyka angielskiego mam ocene bardzo dobra.... Jednak chodzi o to, iz caly ogol oceniam najwyzej na ocene mierna, no moze dostateczna.

Krzesław 02-04-2005 19:43

Wieszok na pewno i... Matheous

Acid 02-04-2005 19:45

Zgłosiłem swoją osobę, tak samo jak Drunk aby potem nie żałować. Mhmhmh, wg. mnie NAJWIĘKSZE szanse ma Raul, chociaż Gonzo von Krenzel to duża konkurencja dla niego ;] (myślę że się zgłosi ;] )

Raul 02-04-2005 19:49

Siema, a ja dla odmiany myślę, że największe szanse ma Raul. Pozdrawiam!

Uncle Warrior 02-04-2005 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown
@Stratoos
Ten pajac nie ma przypadkiem 10-12 lat? Bo w zgłoszeniu napisał 16...

Ma xD I tu odrazu za kłamanie wylatuje :)))

Shinjix 03-04-2005 00:23

Ja wiem kto wygra!!! Ten kto dał najgrubszą kopertę... Najwięcej t.zw. przepustek Narodowego Banku Polskiego.... :) A faworyt Dromadera bedzie mial wieksze szanse, bo przeciez Drom=Vanessa ;) A MatKus juz trzepie kase na łapówkach, a po wyborach wyjedzie na Hawaje, żeby "wyciszyć sprawe"... Mówie wam!!!! To będzie "forum.tibia.pl GATES"!!!!!! ;)

sesaj 03-04-2005 08:27

Ja nie startuje, dlatego tez zycze wszystkim szczescia w tym konkursie :)

Niech zostana wybrani najlepsi.

eerion 03-04-2005 08:55

Pozwole sobie wtrącić swoje 3 grosze...
Najlepszymi kandydatami są dla mnie (nieważne czy się zgłoszą czy nie)
- Gonzo
- Raul
- Matheous
To chyba główni kandydaci

gorgi 03-04-2005 10:37

nie startuje gdyz nikt by mnie nie wesparl ale tak to najwiekrze szanse ma:]
raul
gonzo
no i ja xP

MayGyver 03-04-2005 10:38

nie wiem czy azuwazyliscie ale gonzo nie zlozyl podania na moda
wiec jak moze modem zostac?

@down
tylu ilu bedzie potrzebnych ;)

kaczi 03-04-2005 10:38

A ile jest wybieranych moderatorów?
Wie ktoś?

Dwimenor 03-04-2005 11:02

@Hoomik
Masz rację, większość osób które "dogadują się" z Anglikami, mówi na poziomie
"mine" "noob" "Gime this" "I bye" (Zamiast "I buy")
Matura podstawowa z Anglika, to poziom 2-3 klasy gimnazjum. Rozszerzona to dodatkowe 3 lata nauki w liceum. Nikomu nie udowodnisz, że skłamał w tym punkcie(no, chyba, ze będziesz pisał do każdego przez gg po angielsku, podając się za Anglika).

@powrót vavca
Dzienx. Przynajmniej jedna osoba we mnie wierzy. :)

Osobiście uważam, ze spore szanse ma Wieszok, Gonzo(o ile złoży podanie) i Raul("You are Hunted")

@Kaczi
Tego nikt nie wie, poza tymi co wybierają. Myśle że będzie więcej niż pięciu, ze względu na zapotrzebowanie moderatorów w dziale Multimedia.

Dr.Unknown 03-04-2005 11:21

Cytuj:

nie startuje gdyz nikt by mnie nie wesparl ale tak to najwiekrze szanse ma
raul
gonzo
Taaa...A gonzo przypadkiem nie był modem, który z ów funkcji został zdjęty?

Dwimenor 03-04-2005 11:24

@Dr.Unknown
Gonzo miał tylko uprawnienie moderatorskie, jako że zajmował sie tłumaczeniem forum. Ale jako takim moderatorem nie był.

Bambuko 03-04-2005 11:32

Gonzo miał uprawnienia moderatorskie, ponieważ był liderem grupy Royal Members, ale potem zdecydowano, że liderowie grup już nie będą mogli moderować u siebie, ani nigdzie indziej, więc także Gonzo utracił swoje prawa.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:08.