![]() |
a calkiem spoko screenki =]
a loot az tak krytyczny? :P |
ss fajne a loot tak badziewny???
|
Fajne screeny bo z Harmonii :P
Pozdro od Bright Xaagata z tego samego świata ;) |
ożesz ty
ja pikole papiez umarl a ty se zwykla gra humor poprawiasz satanista jakis kurde
|
nie jestem satanistą zal mi że papież umarł
cytat:Gajor: ja pikole papiez umarl a ty se zwykla gra humor poprawiasz satanista jakis kurde Ja jestem chrzescijaninem jak ty |
Cytuj:
Każdemu jest przykro z powodu śmierci Papieża, oczywiście należy o nim pamiętać cały czas ale nie oznacza to że nie możemy wykonywać naszych codziennych czynności\zabaw btw: co do szkrinow to hunt ladny chociaz malo loota |
ehh..gsy to nie sa dobre potwory na loot :P
mysle ze z blokerem sie na nie nie chodzi ale jak kto woli rzadko sie zwraca :P ale screeny ładne nastepnym razem rzycze knight seta + p amulet + time ring xD |
NO to dobra
SPoko hunt akcja moze byc, a co do Papierza wy dajcie spokoj moze ma tam lepiej niz mial na ziemi. Ludzie szkoda to szkoda ,ale jak czlowiek czasami chce uciec od tego smutku to siada na kompa. Nawet na forum musicie o tym gadać?
|
Fajne ssy , bo są tam moi koeldzy. Pozdro dla eliota i eddego od eldera.A tak wogóle co sie stało z eliotem wczasie huntu??
|
fajnie tylko szkoda ze bez loota
|
Cytuj:
ps.jak chcecie za tydzień będzie kolejna porcja ss |
A TaK przy okazji
Nightwolf Zabiles Mojego Brata Wejdz Do Tibii A Niewyjdziesz Z Dp Noobie
Matol!! |
nastepny hunt chce z wami ! weźcie mnie plz !:]
|
ss ladne, szkoda ze loota nie bylo. Mam 1 pytanko dotyczace tego spawnu: czy kiedy staliscie tak jak widac na screenach to bloker musial chodzic po gsa czy ten sam przychodzil? Co ile minut sie spawnowal? (pytam sie bo wybieram sie tam z kolega :D )
|
http://img.photobucket.com/albums/v6...hunted0007.jpg
Jeden SS ci sie nie wstawil a tak apropo fajna miejscowka. |
radziłbym nie wyzywac potworów bo raz gdy byłem na zamku z kumplem 34 palkiem to sie na mnie przerzucil guard i mnie zmasakrowal
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:17. |