![]() |
Tibia
Witam wszystkich, male pytanie:
ile tibia zabiera mb na godzine? thx za dopowiedz i pzdro |
że co?
Nie kapuje trochę, jak Tibia coś zabiera? Down: Aha, dzięki niezabardzo go zrozumiałem :) I się z Tobą zgadzam. Po co Ci to wiedzieć? ( Do założyciela tematu) Myślisz że ktoś się takim czymś interesuje? Wątpie.. |
Chodzi mu o to ze ile mb pakietow sysylane sa na tibie.com i przysylane. Jak masz limit download to moze byc wazne w NIEKTORYCH grach. A H.uj wie ile i p co to komu? A wiec i,m wiecej odkryjesz mapek tym wiecej zajmuje tibia.
|
@Kaczi
Jak ktoś ma neostradę/chello to łatwo sprawdzić. Dla chello whcodzisz z swojego kompa pod adres licznik.upc.pl (bez www) i ci podaje. A reszta dostawców-nie wiem. @Autor Od pierwszego kwietnia do dziś ściągnełem i wysłałem wsumie 200mb. Od tego odejme 10mb na pliki(no moze 120) i całeą reszte, to wyjdzie jakieś 50MB na samą tibie(up/down load) w ciągu 20h grania. (tak mi mniej więcej wychodzi) |
ja mam neo i szczerze mówiąc, prawie wogóle się tym nie interesowałem.
W Tibie gram rzadko, a plików to raczej dużo nie ściągam ( Wszystko z płytek :)) a teraz to już wogóle gdy nic nie moge odsłuchać, obejrzeć itp. |
Cytuj:
Dwim. thx za odpowiedz mozna juz skasowac temat Ps. Jak sprawdzic licznikna neostradzie? |
Na neo to ja mam tak, że mi się net na stronie neo włącza a ja jestem ciągle zalogowany no i tam w lewym górnym rogu to jest pokozane
Widzisz? |
panel
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:16. |