![]() |
Gratulacje świetnego lootu! Mógłbyś wklejić jakieś screeny z walki jeśli masz?
@edit Nom, zedytowales i dales screeny, są zaje...fajne! :D Podobają mi się tacu uzytkownicy co szybko się uwijają z robotą ... |
Big Grats... tylko malo ss
|
wow gratz
zajfajny loot wam wylecial .... ile tam siedzieliscie?
|
zapomnialem :p pozniej wrzuce filmik z huntu ,a siedzielismy 2h 20min
|
No no, ładnie, tylko pogratulować.
|
OMG 2 godziny i takie szczęście :) Niektórzy po całym dniu tyle nie mają :)
|
Najleprzy Polski Team na MytHera
Vataxeb (Najleprzy MAster Sorc) Saxotu (najleprzy Royal) Chuck Lokko Czyli Ja (NAjleprzy elite) :cup: Puzniej Wam Podzuce Filmik :D |
Gratz Chuck
Ale najlepszy on jest od kad nie graja Lady Elwirka i Phantamare... jeszcze w grudniu sytuacja przedstawiala sie tak:
1.Lady Elwirka 70lvl! 2.Phantamare 64lvl! 3.Chuck Lokko 63lvl! warto wspomniec ze Phantamare i Lady Elwirka oboje Police Team;p |
i pomyslec ze ja ich znam;p
|
Kornik Mylisz Sie
PO 1.Pierwszym Polski Blokerem Demonow Na Mythera Jest Chuck Lokko (ja) Muj PIerwszy Demon na 54 Lvl po 2. Czym Skonczyl Sie Twuj Demon HUnt :>?? Zgon Na 2 Demonie Po 3. Jak Cos Chuck Zawsze Byl Wyzej W Lvl Niez PHantamare.. Ale NA Warlockach Nikt Z Was Nie Byl :D |
Ae ;)
Greaz Chuck ;-)
Gdybysmy grali dalej juz pewnie blisko 100lv by bylo :P Moj eplate lezy w domq i odpoczywa moze kiedy go jeszcze uzyje ^^ |
No niezłe nawet ...ale i tak bede miał lepiej :PPP
|
gz hunta. nice loot.
mam pytanie: po co sie stoi na parcelach? czy czary po nich nie ide np,gfb ?? |
Cytuj:
Stoi sie na parcelach, gdy demon sie przerzuci, zeby mozna bylo szybko wejsc do gory;p. |
ehh ja tez tam gralem... kto kojazy name lord go tronks.... thx for xudon (rooknol mi chara) a na dodatek to kolo z rla;]
|
aaaa no i warto powiedziec ze gralem też rezozsajbom i tu tez thx for xudon;]
aaa po oglądnięciu tych ssków mam ochote na powrót na mythere... początki trudne 20 level 53 hp 18 many^^ |
Gratz loota
Widziałem filmik Chuck rulezzzz |
Nie no tylko jedno powiem, szokujacy loot wielkie gratz 8o
|
Według mnie to 2k i 20 min powinno cibsię udać zrobic więcej, niekońecze ciekawych screenów.
Chociasz itak kilka jest niezbyt ciekawych lecz lubie oglądać screeny z huntów. 8o Rub więcej pls! B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:06. |