![]() |
O co chodzi z kilofami na mainie????
Kiedy chodze na kopalnie dwarfów koło kaz zawsze są te KILOFY!!! O co z nimi chodzi czy da sie je w jakiś sposub używać? Jak sie da to w jakim celu? Mi koledzy mówili że da sie nimi wykopać dziure, czy to prawda, bo jeśli nie to w jakim celu je stworzono??? ?(
|
tak mozna wykopac dziure,trzeba tylko wiedziec gdzie...
bylo juz pelno takich tematow |
czyli służy do tego samego co łopata??
|
Mozna tak powiedziec ze sluzy do tego samego,lecz nie mozna rozkopac tych samych dziur... :] Musisz sam odnalezc takie miejsce w ktorym mozna kopac kilofem.:D
|
Cytuj:
1.Gdzies w kazz. 2.Chyba gdzieś na PoH jest miejsce z dużą iloscią smoków i trzeba do nich dziure wykopać. 3.W jaskini Beholderow na bagnach w okolicy Venore tam gdzie sa 2-3 bh mozna wykopać dziure do Mumi. Jest ich tam z 6. |
...i jeszcze tysiąc innych miejsc
|
A możecie mi powiedzieć gdzie jest więcej takich miejsc, oczewiśćie na GG, bardzo bym prosił :))
|
A czemu nie tu ...
Niech sie ludzi dowiedzą co gdzie i jak :) Ja tez z miłą chęciom dowiem sie o czymś nowym |
Taaak...tyle że większość takich dziur to jednak questy więc się raczej nic nie dowiesz...bo tutaj quest spoiling jest zabroniony.Powiem ci tyle że jest dużo takich dziur i czasem możesz je znaleźć zupełnie przypadkowo.Albo zobaczyć je już odkryte :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:14. |