![]() |
Wykaz Qestów
Mogli byscie mi napisac cały wykaz Qestów na Tibi ??
Zalezy mi na tym :) |
Cytuj:
|
Ehh mu nie chodz o rozwiązania ale o nazwy questów...
Pozatym taki temat jest na forum tibia.com Oto link do tego tematu - http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=727835 Pytanie o questy jest skierowane do GM Knightmare ale nie widac zeby palił sie do odpowiedzi... :p |
ok questy jakie ja znam to:
Annihilator Demon Quest Spike Sword Quest Triangle Tower Paradox Tower Demona Dwarf Hell Pannpine czy jakos tak Desert reszty nie chce mi sie pisac =. |
a orientujecie sie może który quest jest najłatwiejszy i jakie tam potwory występują i jezeli mogli byscie jeszcze podaac gdzie on sie znajduje
Prosze o odpowiedz |
Cytuj:
|
Cytuj:
tylko ze mi chodz o questy na Mainie :) |
Nie prawda, łatwiejszy jest quest dla Saymoura, bo są duuuże szanse, ze ani 1 szczura nie trza zabic, ino po kimś zebrać co trzeba.
Wykaz questów jest w planie, ale są teraz ważniejsze sprawy, jak choćby, żeby strona wogóle działała :P |
|
questy
jak chcesz to mozesz zobaczyc questy na stronie http://www.tibia.xx.pl tam beda pokazane questy
|
jak chcesz latwe questy to tak:
troll cave na edron Fanfare Serpentine~ tower skull of ratha~ i ten drugi obok. |
Cytuj:
HAHAHA, tam jest jeden szczur!!! -.- (to co napisałem jest bardzo ważne) |
Cytuj:
|
Na mainie to najlatwiejszy jest quest na fanfare oraz ten na power ringa i bronze amulet.
|
no coment...
|
Questy jakie znam, może się cosik przyda:
Annihilator Legion Helmet Quest Carlin quest Fanfare Pannipe (czy jakos tak xD ) Hero quest Goblin hell quest power ring quest spike sword quest Senja castle quest Demon helmet Combat knife quest Postman quest Doublet quest Honey flower quest chain armor quest desert quest(vocation quest) orc fortrees quest amazon camp quest notebook quest banana palm family brooch isle of kings quest shaman quest BK fortrees quest ------ Chyba wszystko, oczywiscie wszystkiego nie wykonalem, ale to znam ;) . |
przepraszam ze się wtrącam, ale czy to nie jest czasem
QUEST SPOILING ?????????????? jak nie to przepraszam za problem:P |
Cytuj:
|
jeszce jest pare fajnych qestów ale to na 40 + 60 + lvl k armor ,tower shield,fire sword,b sword, g sword,ale to już w (nie pamiętam nazwy) chyba hellgate (qest)
to nie jest qs nikt nie opisal jak co zdobyc no chyba że podejśc do palmy i wziąć banana i myślisz że powninem być zamknięty przez to temat? choć ja bym tak radził modki jak sie gotujo na to juz więc nie warto pisać jak mod napisze jest najlepiej :):):) |
Człowieku a gdzie ty tu masz quest spoiling? on sie nie byta o sposoby wykonania questów, tylko o ich nazwy, no może się spytał o łatwe questy, ale to raczej też quest spoiling nie just. ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:41. |