![]() |
Brawo!!!
Zaznaczam że już jutro Erica Fol Dreew |
jak na pierwszy fake, nawet okej, tylko:
1) kolor liter jest zły, w nazwach potworków ludzi/tekstów, oprócz twojego. 2) wszystkie potworki mają taką samą długość HP ale mimo wszystko, jak już mówiłem jest spoko. Musisz troche poćwiczyć aby robić lepsze fake'i, ale lepsze to niż "jak powstał kefir", "Toilet short story" czy "o tym jak lwy zaatakowały kraine małych ludzików" xd |
1.czcionka zla nie ma obwodki
2.nieznajomej trollowi i wiedzmie brakuje paskow hp. 3.czarodziej nie otrzymuje obrazen, podobnie jak gs. 4.gdzie cialo czarodzieja? 5.carodzije ma 3 razy dluzsze hp niz ciecie 6. piszesz "i poszedl kupic pare manasow" a on sam mowi "pojde kupic jescze pare mana fluidow" po co 2 razy ta sama informacja? 7.nudne troche wiekszosc fake to to jak on gada do siebie wykonanie 2/10 pomysl 5/10 |
OMG! Jak zwykle dobro musiało wygrać... a fake nudny i wszystko można było przwidzieć... ehh... "Cieć" -.-
|
Pomysł : 0/100
Wykonanie 5/100.... (za ładnego GS'a ...). |
niezle..
Niezle tylko brakuje czarnych obramówek na tekstach ręcznie dopisanych :D tak to spoko,bo bez tych obramówek sie zamazały słowa amazonki i trolla..
|
Błe. Mi się kompletnie nie podoba. Poprostu screeny pomazane w paincie. Zero wysiłku, zero dobrego efektu.
Pomysł: 7/10 Wykonanie: 2/10 |
Fajne fajne ale wykonanie beznadziejne... Ale takie zdanie mialem bo na dole dopiero pisalo ze to pierwszy fake wiec rob dalej ;)
|
No fajne tylko te napisy witcha, trolla, amazonki słabo widać
|
no niby fajne ale te napisy to jedna wielka klapa....
|
Pomysł 3/10
Wykonanie 5/10 |
BRawo!!!! Ile masz lat? 7-9? OMFG ten fake jest okropny... Nie widac przez ta czcionke nic wez nie biez sie za te fake'i!
|
pomysł ciekawy aleee...... te napisy innych postaci :(
|
Może być :) Tylko czcionka strasznie niedopracowana. Teksty, które charem mówiłeś w Tibii mają ramkę, a te, które dodałeś wyglądają całkiem nietibijsko :P Używaj czcionki Tahoma, 8 i objedźtekst ramką.
|
prawie nie widac napisów :/
|
:)
Bardzo mi sie podobal twoja pierwsza historyjka bardzo śmieszna ale napisy troche nie czytelne ale bez tych napysuw to historyjka super muwie ci 8o
|
pomysl dobry, czcionka niewyrazna u potworkow i pasek zycia ale oolnie ok
|
HeH spoko tylko napisy troche rozmazane :o :baby: Ej a od kiedy to swordy latają?? ;)
|
Wszystko ok, gdyby nie ten oczo***ny kolor napisów... normalnie by mi białka na wierzch wyszły, więc tylko obejrzałem obrazki :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:30. |