![]() |
Dobre, w koncu jakis atak stworkow a nie noobow =), jest troche neiociagniec ale w nastepnych faka'ach na ewno je wyeliminujesz (napisy troche sie rozmazaly)
|
fajne :) mi sie bardzo podoba:
pomysl 10/10 wykonanie 9.9/10 odjelem tylko 0.1 bo o ile sie nie myle tam w domku bylo widoczne posadzka wklejona i kolor hp huntera (zolty) |
Nawet good ale razi mnie czcionka wyrazów wypowiadanych pprzez guard bo są wyciete razem z jakimś obrazem i wklejone tu :| no ale tak pozatym podoba mi sie ;)
|
Nawet fajnie.
Dobrze zrobione Fake :) |
Eh te potworki obrucone w jedna strane :D
A i ten elf guatd jakis niewychowany, do innych tylem mowi (A moze on nie mowi buzią?) Aj aj edit: Czcionka nierówna :p Reszta jest chyba dobrze ;) Moja ocenka: 8/10 B) |
Spodobał mi się :)
no, no, no, podobało mi się,
ocena 9/10 (napisy troche nie tak, w Ab ludzie NIE BYŁO!! Nawet w DP!) ale i tak OK fake B) |
<ziew> ...znowu potwory atakują (no dobrze że nei ZNOWU nooby)... czemu te potwory ani razu nie mogą wygrać ?! czy to tak trudno zrobić jak się ginie + jakieś śmieszne elementy (samokrytyki troche !).
|
dobry fejk :P jeśli to twój pierwszy to nawet nieźle ;) całkiem orginalny pomysł i wykonanie dobre
|
fake fajny ale bardzo zle wklejone postaci oraz exevo
|
AH! znalazlem blad :P:P:P:)... GDy walnales Ue miales red hp, a na nastepnym juz zielone, a dopiero jeszcze na nastepnym sie uhles!!
|
Oł maj gat! Ehhh nudne, i do przewidzenia + słabe wykonanie = nara.
|
:)
Kolejne fajna historyjka ktura mi sie bardzo podobala i byla bardzo cool :]
|
Kurde znowu połowa zdjęć nie weszła..
pomysł 7.5\10 (nawet, nawet :)) wykonanie 7.5\10 (tyle samo, drobne błądziki) |
OMG wiem ze to sa fake ale pomysl zanim cos zrobisz .Patrz niewiem czy wiez ze druid nie pusci ci Ue i na Ab Nigdy nie było ŻADNYCH plag . Mam nadzieje ze troche pomyślisz zanim cos napiszesz
__________________________________________________ _______________ See you in Tibia !!! Cya Winamp -Tera leci Dj Tiesto - Traffic |
Cytuj:
I byla raz plaga sam widzialem :p borsuki!!! ale tylko ja widzialem bo wlasnie kupowalem bolty i all uwalilem xD |
Hehehe, ciekawy pomysl :)
|
Dobry pomysł, ale musisz popracować trochę nad grafiką. Teksty są źle poustawiane i mają między sobą zbyt duże odstępy. Życzę powodzenia przy tworzeniu dalszych prac.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:41. |