![]() |
niewidzialnosc
jak jestem niewidzialny to tylko dla potworow czy dla tibianczykow tez???
|
Jesteś niewidzialny tylko dal potworów, ale nie wszystkich. Sprawdź dział potwory , żeby dowiedzieć się przed którymi chroni niewidzialność.
|
........
napewno??
|
napewno a wygladasz tak jak stalker (czy jakos tak)
|
Cytuj:
|
tak wygladasz jak stalker
a nie widzia ci tylko glownie slabsze potwory |
jesli slabszym potworkiem mozna nazwac cyca albo huntery.... mimo ze na nie poluje nie uwazam zeby byly slabe :] ... A wracajac do tematu... sprawdzałem lv i imie tych niewidzialnych wiec napewno jestes wykrywalny..jesteś nawet w oknie battle wiec jak juz kilka razy było mówione tak tylko dla potworkow (niektórych) jestes niewidzialny
|
Dla playera jestwś widzialny lecz dla potworów niewidzialny (niedlawszystkich) a jeśli chodzi o stalkerka to on jest CAŁKOWCIE niewidzialny (nawet w okienku batlle X( ) chyba że zarwie z GFB to nam się ujawni jako ładny "czarno-żółty" ludzik :D
|
co do trzeciego postu, ***w którym jest jeden wyraz***, czytałem gdzies na wstepie ze za to sie dostaje upomnienie czy cos takiego...
|
Jesteś niewidzałny tylko dal potwoów ale niezadużo jest potworów kture cie nie widzą X(
|
.............
co najczesciej sie zabija przy uzyciu niewidzialnosci?
|
Cytuj:
Zamykam bo co niektorzy nabijali posty bezmyslnie powtarzajac po innych. ~close~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:13. |