![]() |
Poszukuje ....
Poszukuje jakiegoś chętnego knighta który zablokował by mi i mojemu kumplowi Bk. Gram na świecie NOVA, miasto Ab'dendriel. Osóby chętne prosze o wpisanie się tutaj a poźniej ja skontaktuje się z tymi osobami na tibia.
|
Hmm.. daj chopie troche wiecej szczegolow.. kto idzie, lvle , profesje, sponsorzy..
:P |
A wiec :
- ja, 26 level, skille 71/53 pally :D i mam do wyboru 2 kumpli nie wiem z którym bedzie lepiej: -druid 29 level (przywołał by 2 zerki lub DS nei wiem co jest lepsze na BK) -pally 25 level, skille 68/54. Mi to bez róznicy kto z nich pójdzie, najlepiej niech idzie ten z którym bedzie sie szybko ubijało tego BK. Myśle że druid jednak lepszy bo może przywołać pomocników (zerki lub DS) i na dodatek walić z hmmów. Ja oczywiście bym używał boltów. Jeśli już mielibyśmi iść to na dłużej (np. zaraz po rescie czyli od 9:30 do 18:00) A co do sponsora to UHy kupuje bloker i lootem sie jakoś podzielimy (np. połowa loota blokera, a reszta moja i mojego kolegi). |
Mietas czy Gumis.. ;)
Erazero cos mowil ze moze z wami isc.. Napisz jeszcze czyje UHy maja byc, blokera czy jak.. bo nie wiadomo jak z lootem :P zreszta jak ktos bedzie chetny to sie chyba dogadacie ;) |
No tak rozszyfrowałeś mnie :D , chodzi o Gumisia i Mietasa. Gumis rozmawiał z Erazero, a Mietas z Etirem ale nie wiem czy to wypali bo oboje powiedzieli że mogą iść ale brak konkretnych odpowiedzi i umówienia sie.
|
No widzisz.. Pogadaj dobrze z Erazero a nie bedzie porblemu, to może i ja pojde jako bloker a oni do bica.. :P
|
Aporopo druida.
Niestety z hmm nie moze walic, bo hmm nie dziala na bk. Wylacznie sd :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:08. |