![]() |
Moj eq i slaby lvl
Oto moj bardzo slaby eq na bardzo slabym lvlu.
http://i4.photobucket.com/albums/y11...23/Eq/lols.jpg Ok powiem krotko jak ktos ma tu pisac zle rzeczy to niech wcale nie komentuje XD |
WOW jak to zdobyles wielkie gratz!!!!!!!Na jakim swiecie grasz to moze mi cos odpalisz?...rozpoznasz mnie po haśle : Fri Iten's PLXOOOOR?
P.S. : Co to fak? <powaga> brzydki fake nawet helmu nie umiesz ladnie wkleic -.- |
Fajnie, normalnie wypas na maxa chyba najlepszy fake jaki kiedykolwiek widziałem !!! -.-
omg... |
omfg
nie rob nic wiecej ;
na 1 rzut oka w exp sa przecinki wiecej mi sie nie chcialo ogladac bo jest fatalny !! |
Błeeeeeeeeeeeeeeee
|
ekhm... mozna zdobyc 300lvl bo wydaje mi sie ze 200 to najwyzszy -.-
|
@Fake
Brzydkie -.- nie wiem co tu jest fajnego -.- @kolegawyzej gdzies czytalem ze niema max lvl ale ja to tylko czytalem :P |
To jest obrzydliwe -.-
Już lepiej byś zrobił screena z fake makera by besn :D |
wez se lepiej zrób większy level i kup lepsze rzeczy bo wstyd :baby:
|
Yyy...tak...yyy...co to za gra ? tak...OMG
|
Cytuj:
@Topic: Żadne cuda. W dodatku krzywo wklejony hełm. |
Cytuj:
nie ma limitu Topic: Denne.. pozatym w eq. praukuje informacji co i gdzie włożyć (np. ręki w prawym slocie). |
Offtopic@Osoby 200 lvl + to cachero i bubble
topic@ krzywo wklejone nie ma reki jednej narysowanej no i wspmniane przecinki przy expie:P co do pietrowych ots zajrzyjcie na najlepszy ots na swiecie ktory juz klasyfikuje sie jako osobna gra "the Dark Age" http://www.tda.tech.nu/ |
przeciez to jest porazka! nie zalamuj mnie! nie robcie wiecej takich fake bo to az glowa boli...
|
poco wy ludzie (moze malpy czy cus) robicie fake eq? n/c
|
Widać, że pierwsze osoby tego nie zauważyły :D TO OTS! I to na poziomie :baby: Poza tym nie masz znaczka rękawicy w lewej ręce :P Kończ waść! Wstydu oszczędź!
|
jest ots co ma piętrowe Budynki ;o ?! (OfFtOpIc - Menelskie pismo plx ).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
to ci sie zle wydaje bo bubble ma juz 204... |
Cytuj:
no comment a fake biedny |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:47. |