![]() |
Nowy MagicSword by me...
|
eee... zdeka mały i zawiele niezmieniłeś... no ale spox tylko, że napewno niedadzą takiego do gry...
|
@Up
Nie muszą - jak mówiłem nudziło mi się ^^ |
taki se, ale wydaje mi sie ze to powinno byc w dziale grafiki :P
|
To przypomina pul sworda pul cluba coś dla sorca.
|
taki sobie a to powinno byc w dziale GRAFIKI...
|
Emmm....nie wiem czemu ale mojego posta (a był by to pierwszy koment) nie ma . Trudno napisze jeszcze raz...
Więc: Wygląda to mi na Arabski miecz (zupełnie nie magiczny). Zwyczajny mieczyk z pogrubieniem na końcu. I to ma być Magic ?! Co w nim takiego Magicznego ? Bo chyba nie Wygląd... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
1.Powiedz mi w takim razie co jest takiego magicznego w standardowym SoV'ie ? Wygląd ? Bo z tego co ja kojarze to ma tylko ciekawsze stats'y ale jakiś magicznych właściwości to się w nim NIE dopatrzyłem.(Tak troche z tematu ... szkoda że ręczne bronie nie mają jakiś dodat. właściwości typu podpalenie,porażenie,szansa na paraliż itd.itp. jedyne co jest to Poison Dagger [ Zatruwa ] F-Sword i F-Axe [ Daje lekkie światło ] ... straszna szkoda... ) 2.Skąd ta pewność że arabski miecz jest "(zupełnie nie magiczny)" ?? Czyżby znaczyło to że miecze tylko z wybranych krajów mogą być magiczne ? Sorry za ten dział ale nie zauwarzyłem że istnieje coś takiego jak "Grafika" :P |
Cytuj:
Poision Dagger - Kiedy ty ostatnio grałeś ? BO od kąd pamiętam to on nie zatruwa.... a i czy ja mówiłem że SoV jest Magiczny ?! Gdzie to przeczytałeś?! .... |
@Up
Szybki jesteś :D Poison dagger - powinieneś zapytać kiedy ostatnio grałem PG - nigdy - i przepraszam ale się pomyliłem. SoV - Chodzi o to że stwierdzasz - cytuje " I to ma być Magic ?! " Zatem pokaż mi jakiś miecz "magic" bo aż się zastanawiam czego się spodziewałeś ... takiego mieczyka że ci ekran r*o*z*p*i*e*r*d*o*l*i ? |
http://img37.exs.cx/img37/3720/magiczny8zt.gif - Robiony w 5 minut + 2 minuty na aure (1 minuta na 1 klatke) = 7 minut tworzenia.
Sword Of Love . . . Nie jest Super mega bo jest to tylko przykład jak magiczny powinien wyglądać. |
Cytuj:
PacMan ma racje powiedziales ze jego sword nie ma nic magiczne a co niby magic sword w swoim wygladzie ma magicznego? (nawetk ladniutki mieczyk Avager~) @topic: sreedni taki miecz juz bardziej by mi to GSa przypominalo niz SoVa |
Cytuj:
No magic sword tu się nie zgodze, jak się przyjrzysz to oczami wyobraźni (jeśli ją masz) zobaczysz iskierki (oczywiście nie są widoczne ani zrobione). Iskierki, gwiazdki czy jak to chcesz nazwać, Magic Long Sword znaczy się... MAgic Sword to zwykły miecz... |
Hmm, to powinno być w dziale GRAFIKI xD . Wygląda troche dziwnie, jak ci sie nudzilo to mogles sie przynajmniej postarac...
|
Smieszny ten mieczyk, mi prypomina jakies polaczenie maczety z sierpem :P
|
.......
ludzie nie gadajcie o tym swordzie -.- bo to nie "grafiki" powinni usunonc ten temat ;/ |
Up : Na moda to ty sie nie nadajesz...powinni ten temat przenieść do dzialu grafiki.
@topic : taki sobie mieczyk @avager : Twoj mieczyk bije jego miecz |
fajny, ale ma za szeroka koncowke. Ciezko byloby takim walczyc ;)
|
eeee... juz na maczete sie to nadaje :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:23. |