![]() |
(Danubia)Polowanie na Shiriusa czyli małe Pk
Dzisiaj wybraliśmy się na polowanie na takiego n00ba i ... zobaczcie sami
Ten sam filmik z dwóch perspektyw :) 1. http://www.members.lycos.co.uk/krzewu/Pall.rec 2. http://www.members.lycos.co.uk/krzewu/Druid.rec Miłego oglądania Jeżeli myślicie że to keyloger to nie ściągajcie i nie walcie głupich postów. |
powiem tak sciagnalem nie ma keyloggerow ( zawsze mi antywir wariuje jak cos jest) a tak do tematu to nawet moze byc
|
Spoko
Jak nie ma geylogera to sciągam XD
|
:d
Gdyby ktoś chciał to możemy zabić za niewilką opłatą jakiegoś n00ba, byle by mial ponad 20 lvl :P zgłaszać się do mnie czyli do pallka z filmiku
|
Super Film. Szkoda ze Shirius już zrezygnowal z gry:D lol
|
Sd
świetny strzał z SD u Jakamury, filmik ogółem to są świetne. Ten koles co uciekal to jest jakis lol widzial ze sie ludzie dolaczają i się nie wylogował :D
|
Jakby ktoś chciał to mogę do was dołączyć na pekowanie. Msg do gontos druid 18 druid 35 mlvl
A co do filmu łatwy do zabicia ten gościu więc nie jestem zbytnio zdziwiony |
Spoko filmik
B) Zajefajny filmik szkoda tylko ze kolega zrezygnowal z dalszej gry ;)
|
Cytuj:
Elo gonts pamientasz dasulera ?? (to mj brachol gralem kniskilem) tez mogl bym poepekowac jak by co to msg do Lord of deadman 17 lvl knight skille 61/60 4 m lvl;p |
Jak dla mnie film beznadizejny.
|
ehhhh
wiecie ludzie macie cos z garem ja jaracie sie jaikm głupawym filmikiem gdzie kupa (tak taka śmierdzaca) ludzi zuca sie na jednego kola który swoja droga tez jest n00bem i leca na niego jak sepy ....
P.S. tak a'propos to za co on padł P.S.2 i to jeszcze na party buhahahahahahahahhahahahaah P.S.3 a jak sie idzie na PK taka ekipa to na lvl 30+ a nie 20- TOTAL NOOBs cya geye a jak macie jakis problem zapraszam do kaffe "Inter Maniak" ul.Partyzantów 24 43-300 Bielsko-Biała woj.Śląskie :) |
Co koles !!!
Jak nie mamy wyzszych lv, to co mamy czekac az zrobimy sobie 30, nigdy !!!
I jeszcze jedno, mozesz na mnie czekac pod domem, przyjade napewno ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:12. |