![]() |
Przedmioty z questów.
Poprzedni temat jakoś się zepsuł :).
Czy te przedmioty można uzyskać z jakichś questów?Chce tylko odpowieź "Tak" lub "Nie" -Battle Hammer -Warhammer -Skull Staff -Dragon Hammer -Serpent Sword -Fire Sword -Dragon Shield -Guardian Shield |
Dragon Hammer, Dragon Shield i Guardian Shield nie; reszta tak
|
A mogę się jeszcze dowiedzieć, które questy są dla PACC i które są trudne, a które łatwe>
Aha a jak zapytam kołó którego miasta są te questy to będzie QS? I powiedzcie mi jakie są tam potwory. |
-Battle Hammer <<-- łatwy, FACC
-Warhammer <<-- dość trudny, FACC -Skull Staff <<-- UE i po kłopocie, PACC -Serpent Sword <<-- jak znasz dobrze quest, to dosyć łatwy, FACC -Fire Sword <<-- Zależy jaką ekipą pójdziesz, może być stosunkowo prosty albo bardzo trudny, FACC ------------------------------ Jeśli moderator wyrazi zgode to napisze Ci również, lokalizacje i potwory. |
A czy...
...można zdobyc z jakiegos questu k axe i f axe?
|
Up@
K Axe mozna zdobyc tam gdzie fire sworda i jest on dosc trudny. Dostepny dla facc. Fire Axe jest bardzo trudny ale nie dla sorca. Tutaj przyda sie Ue :) Do pokonania kilka DLi naraz. Mozna spotkac oba rodzaje smoczków. Dla Pacc. Nie mówie lokalizacji. |
Help, Plix!!!
Jaeżeli ktoś zna jakieś qesty dla 18 lvl, knighta z skillami:
atack:54 :p def:48 X( pliz, pomóżcie, trenie, ale mi sie nudzi, expic niechce, szukam qestów. Pliz pomóżcie!! |
@Kammill
I co jeśli powiem nazwę quest to Ci cos pomoże? Chyba nie, zresztą tutaj zabrania sie Quest spollingu. |
To, ze sie powie nazwe questa to jest QS? a w czym to pomoze w jego wykonaniu ? :o
K-axe dostepny w OF quest (chyba) i fibula quest W-hammer - nie znam dokladnej nazwy questa, wiem tylko tyle, ze w kazo i bramka lvl 35 do pokonania miedzy innymi geomancery Skull staff - razem z medusa shield , ue i po klopocie. reszte nie wiem... |
Jest przecież dział na stronie Questy. Odkąd on powstał nie ma sensu pisać o questach na forum, gdyż nie możemy nic więcej mówić niż jest napisane w tym dziale.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14. |