![]() |
Odchudzona wersja forum!
W związku z Waszymi prośbami co do odchudzenia forum (dla ludzi z wolniejszym sprzętem) , oraz obecną awarią serwera obrazkowego powstał skin nie zawierający prawie wcale obrazków. Jest on jeszcze w fazie testów, ale możecie już z niego korzystać. Prosiłbym o wypowiedzi co do braków itp.
Jak włączyć skina? Należy wejść w Panel Kontrolny Użytkownika-->Zmień opcje-->Skóra forum tutaj należy wybrać skin Lite. Jeśli chcemy zupełnie pozbyć się obrazków to powyżej znajdują się opcje Wizualne elementy postów, odznaczamy w nich kolejne elementy: Pokazuj obrazy (włączając dołączone obrazki oraz obrazy w tagu [IMG]) oraz Pokazuj podpisy. W wersji Lite nie ma mozliwosci Oceniania tematow |
rzeczywiście dobry pomysł, już mnie denerwowały te Xy. Tylko kilka uwag:
X przy szukaj, szybkie linki, przeszukaj temat zostały. Poza tym jeżeli temat został skasowany, to kolumna tytułu tematu jest szeroka i pusta, sam temat przeskakuje do kolumny z ilością odpowiedzi, a powód zajmuje kilka linijek ponieważ ma za wąską kolumnę :p. (ja zawsze rano narzekam, nie zwracajcie uwagi). |
heheh
e no qrde co wyście narobili zawsze było dobrze z grafika i wogóle!! A tera same X i X i X !!! przywrócic taką grafike jaka była i bez zadnych X-ów!!
9i qrcze mac nawet emota nie moge dodac bo nie ma emotów tylko X!! |
eee ja mam same yXy i zdeka nieiwem jak to włączyć...
|
Fajna tylko chyba avkow nie ma :\
|
EJ pomuzcie
Odchudzenie forum ? no nie!!! nawet ikony pogrubienie i tp. sa takie ze rzociagaja sie na caly monitor i wystaja za strone. to niezbyt fajny pomysł.
plz powiedzcie jak przywrucic dawny ladny i fajny tryb ze wszystkimi obrazkami i avatarami!!!!! ja nie moge korzystać teraz z forum bo jest brzydko i nieczytelnie dla mnie muj 5 letni komputer z prockiem 800 Mhz ciagnie wszystkie obrazki bardzo dobrze wiec... "JA CHCE OBRAZKI!!" Powiedzcie jak to zrobic albo wogle przywruccie dawny wyglad! plz bo nie wiem naweyt ja tekst teraz pogrubic i wybrac ikone tego posta... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeszcze jedna uwaga, gdy jest lista tematów, to przy userze, który ostatni napisal posta w danym temacie byl przycisk "idz do ostatniego postu". Byl na prawdę przydatny :) |
czy teraz lepiej ?
|
@bosal Po pierwsze witam ciebie ;) dawno ciebie tutaj niebylo ;)
@topic style tez mozna wybrac na dole kazdego tematu |
Styl ten jest rzeczywiście lekki, forum o wiele szybciej chodzi, ale trudno mi jest się przyzwyczajić do tego, bez obrazków. Być może dlatego że cały czas korzystałem z normalnego... zostanę przy starym... ale forum dobre.
|
super. Ja nie widzę avatów, emot i forum tak jakos dziwnie wygląda, więc wercja "mini" jest dla mnie.
|
Tak jak już zostało to wcześniej wspomniane, chociaż mam wlączoną opcję wyświetlania avatarów, to i tak się nie wyświetlają :/.
A tak btw to mały bug report: Kiedy temat został usunięty(old style) to jego nazwa była widoczna w 'polu' "nazwa", natomiast w wersji lite, gdy temat został usunięty, to jego nazwa jest wyświetlana w 'polu' "odpowiedzi", a powód, który w old style był rozciągany na 2 pola(liczba odpowiedzi i liczba obejrzeń) w lite jest tylko w polu "liczba obejrzeń", co utrudnia czytanie tak i powodu jak i nazwy usuniętego tematu. Wiem, że kogo to obchodzi jak się nazywał temat, który został usunięty, ale jednak to bug(tak myślę :P). @down: Cytuj:
Pozdrawiam. Cebix. |
wersja lite nie ma mozliwosci avatarow...
co do bugow to sa tylko nie bardzo moge je zlokalizowac, ale postaram sie to zrobic jak najszybciej |
nie wiem czy o tym mowiliscie nie chce mi sie czytac od poczatku ...ale mi nachodza literki w tytulach tematów :D W 1 wyrazie .. :D moze to tylko u mnie?
|
to tylko u CIebie :)
|
nawet niezłe, tylko można było zostawić kolory nicków dla modków i adminów oraz coś wykombinować z edytorem WYSWIG bo tam nadal zamiast obrazków są literki i ramka edytora rozjeżdza się na wszystkie strony :(
|
nie uzywaj po prostu tego edytora tylko standardowego uzywaj bo ten zaawansowany by beznadziejnie wygladal po przerobieniu aczkolwiek moze przerobie jak znajde chwile casu, ja sam robie na tym posrednim i u mnie wszystko ok, a co do kolorow sa nadal przeciez, ja nie ma po prostu bo nie chcialem ;]
|
Mi sie nie podoba to ze mam ustawiona normalna wersje i nie widze avatarow koleczek kolo nickow (np zileone lub czerowny tylko pisze zalozmy Maly =] is offline) i wogle jak sie pisze posta to nie ma obrazkow tylko sa napisy typu "usmiech" "placze" itp.
|
same XXXXXXXXXXXXXX ;(
kiedy problem będzie rozwiązany?a może tylko ja go mam? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:03. |