![]() |
Ma³y hunt na Guardach by 25-26pall
|
wiem ze jestem ma³y n00bek, ale jak ¶ci±gn±æ ten filmik?
|
Kto pyta nie b³±dzi, o ile znajdziesz ludzi, którym bedzie siê chcia³o po raz setny odpowiadac na to samo pytanie... mi siê chce jeszcze. Na poczatku zjazd na dó³ strony, klikasz FREE potem znowu na dó³, czekasz chwile (masz podane ile sekund dokladnie), a¿ pojawi sie nazwa pliku, który chcesz sciagn±æ, klikasz, wybierasz folder do którego chcesz sciagnac plik, potem juz tylko OK naciskasz i po chwili masz filmik :P I to tyle, chyba nie trudne :). Ja sci±gam jak obejrze bedzie koment.
Obejrza³em filmik, by³em we wszytkich tych miejscach, które pokaza³e¶. Dla mnie nic nowego, ale ta kopalnia jest dobra dla pocz±tkuj±cych (niewielki resp) mo¿e ktos dzieki temu filmikowi sie skusi na te kopalnie (co oznacza jeszcze wiekszy t³ok na guardach :P). |
Gratki wielkie gratki wezu :) super filmik czego jeszcze mozna chciec :)
Btw: nie pieprzyc ze keyloger czy co ;-P |
Filmik spoko
Filmik spoko tylko czego nie¿uci³e¶ utevo luxa ?!?!?!?! gówno by³o widaæ
|
Co¶ mi siê wydaje ¿e u¿ywa Tibia GG albo jakiego¶ takiego programu co daje ¶wiat³o. A nawet jak tego uzywasz to ja bym ci radzi³ i tak ¿ucaæ utevo lux bo to ¶iwta³o widzisz tylko ty a tak inni widz± tylko ciemno¶æ a jak ¿ucisz tego utevo luxa to bêdziesz lepiej wali³
|
Cytuj:
|
hmm... niezle ale moglo byc lepiej :p widac ze wezu !! :D
|
Cytuj:
|
gratz lvla. Fajny huncik ;].
|
Lol
Cytuj:
Dzia³a...Co¶ wiêcej ?? Lól |
Prawda , prawda Wezu ja tak samo gram bez Tngg mam j± jedynie do Filmów...
Btw : Co was to obchodzi ;p ? Co on u¿ywa niech sobie nawet czituje, masz dowód ;-) ? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:35. |