![]() |
Złapani za język, czyli chwila relaksu.
Chciałbym w tym temacie umieścić wszystkie zabawniejsze teksty mojej pani od matematyki.
Jej karykatura Jej teksty :D Cytuj:
Postaram się jeszcze zdobyć jej kwestie od kolegów z innych klas. :P P.S Jak chcecie, to umieszczajcie teksty waszych ulubionych belfrów:> |
Karykatura rox :) (hero machine plx)
Fajną macie panią, a to jest the best: 4. Nie masz parawa zabawiać koleżanek! Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Kilka textów moich nauczycieli :
-(dzwonek an przerwe)Kto nie idzie teraz zapalić to niech mi pomoże.. -Co ty Pierdo<sic:)>isz !? -Puść tę kaczkę !(wypchana kaczka xD) -Pożałujecie wszyscy........ -Nie udawaj debila !! -Dawaj tę rurę ! (do kumpla który bawił się w snajpera XD) -Nie masz dzienniczka ? Swietnie, świetnie :evul: -Ale spieprz<sic:P>łeś (do kumpla przy tablicy) -A ty idz się przewietrzyć bo znowu śmierdzisz papierosem.... -Porozmawialibyście z Bogiem wiecie ? A ma Pani jego numer gg ? (XD) -Kto zniszczył drzwi od srocza ? -Wszystko widze !! (Głos z zaplecza :P) -Teraz to se to WSADZ !! (XD) -Idz na faje kiedy chcesz, ale nie wtaką pogode, kiedy jest ciepło to możesz iść........(moja nowiutka suuuuuper wychowawczyni :P) jak se przypomne to editne :P |
Cytuj:
RORFL wymiata ja tez jakbym tu zacytował to byscie padli. @Edit Unas pani nosi perułke(od fizyki) i jest troche dziwna , teraz sobie niemoge jej jakiegos dziwnego zdania przypomniec ale jest ich dużo. Raz na korytazu spiewaliśmy : Duma i chwala to nasza pani Tarchała Duma i chwaaaaaała to nasza pani Tarchała.I za to godzine pytała.A jaka miała mine jakby ja ktoś wyzywał :) potem caly korytaż sie przyłonczył i uciekła do pokoju nauczycielskiego. |
UP: wez daj to sie posmiejemy xD
@OLOL: Jaka zwała.!!!! |
Heh. Takie na luzie :P
|
@Racon: Dawaj pośmiejemy się :D
@down: :D |
Jak to moja ticzer od polskiego mówi:
Ktoś sie smieje: -Kowalski! Co rżysz?!Siano poczułeś?!?!?!?! |
Cholera, mam wrażenie że to już gdzieś widziałem(topic), pewnie ci od Matrixa znowu coś zmienili.
@Krzesław Nie które texty są rzeczywiście śmieszne ale mie których ktoś znie zrozumiał - ty albo ja, bo jakoś nie bardzo mi było do śmiechu |
"Krzysiek, rob zadanie, a nie zabawiaj sie z Kuba!"
Nauczycielka od matmy: "Oczywiscie suma katow ostrych w trojkacie wynosi 180*." Moj dialog z nauczycielem WFu zaraz przed Testem Coopera (biegasz 12min. wokol parkietu i on liczy okrazenia.. za konkretna ilosc okrazen jest konkretna ocena): "-Prosze pana, ale nie szkoda panu dlugopisu na stawianie tych kresek? (bo okrazenia zaznaczal w zeszycie kreskami) -Wcale mi nie szkoda. A wlasnie, ze uwielbiam tracic dlugopis na robieniu tych kresek, bo UWIELBIAM patrzec jak UMIERACIE!" <- mocny tekst :P Ten sam nauczyciel WFu, gdy dowiedzial sie, ze kilku z naszej klasy palilo herbate: "<minuta okropnego napadu smiechu>Wy..haha<przez pol minuty>.. paliliscie.. HERBATE?! Haha <2 minuty smiechu>.. przeciez to musi byc syf! <i tutaj kilka minut smiechu>" Pan od WFu po tym, jak kumpel rozwalil sobie glowe na sankach: "O ****a! Ale sie uderzyles!" Nauczyciel od historii: "Hmmm.. kogo teraz by wziasc do odpowiedzi, zeby dostal pale?.." Historyk do ucznia bez krzesla: "Ty, co sie opierasz o sciane. Nie masz krzesla, to chodz do odpowiedzi!" Na razie tyle.. ale.. przeciez rok szkolny trwa :> |
A tu jeden tekst prosto z liceum w moim mieście:
"To wy wejdźcie do klasy a ja skoczę po klucz". |
Facet od WF do mojej k o l e ż a n k i jak się wywaliła:
No, jaja do góry i dalej biegnij! |
Facet od infy:
'A co wy myslicie? Ze komputer to pierze, gotuje, sprzata, krawaty wiaze, usowa ciaze?!' WOK: 'Cywilizacja to poziom rozwoju osiagniety przez spoleczenstwo w danej epoce ze szczegolnym uwzglednieniem kultury materialnej... buhahahaha booooze po co wam te *******y... bedacej wskaznikiem opanowania przez ludzi sil przyrody i wykorzystania.... buahahahaha no nie moge, po co to w ogole komu:D:D:D, jej bogactw na swoje potrzeby... buhahahaha :D:D:D' Wych. 'No panie <tu moje nazwisko :P >, jak pan sobie z tymi nieobecnosciami poradzi to ja nie wiem... a jutro 'eneczki' poleca oj poooleeeeca... chociaz.. w sumie to ty lukasz masz tylko 3 godziny nieusprawiedliwione... chyba cos mi sie przywidzialo...' Mat: 'Przestan sie bawic w konika... ' na co uczen: 'chyba konikiem.... a jak juz to nie konikiem, tylko moim rumakiem...' na co nauczycieka 'tak zwane male, wielkie hobby.... :D' |
Moja była matematyca:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Pani od historii:
-Ciele na niedziele -Babo wstrętna -Dziewie z bagien rodem -Nie śpij bo cię ukradną -(początek zdania np mowie ja) No że bitwa pod.... (Historczyka)Noże to w kuchni -(odpowiadam na pytanie)no to było w czasach....(historyczka)no to do konia -mów do słupa a słup jak (imie pytanej osoby) C.D.N jak będe miał histe bo zapomnialem co dalej;p |
dialog na hisii:
N:kto zdobył Rzym? U:Asterix i Obelix XD Na PO: N:Kiedy zdarzało wam sięzemdlęc? U:Jak się dowiedziałem że mój brat zmienia płeć N:to czym on.....e.....ona teraz jest? jak cos się przypomni to dopisze :) |
Eee, u mnie było tylko marne: Pokolorujcie na "kororowo" ołówkiem...
|
Na lekcji matematyki, pani bierze ucznia do odpowiedzi. Pod koniec zadaje takie pytanie(łatwe :P ):
- Ile to jest 2 + 2 * 2? Uczeń odpowiada 8. Pani mówi, że nie bo 6. Przez następne pól lekcjii uczeń kłócił się z nauczycielką xD . Na lekcjii J. Polskiego nauczycielka zadaje pytanie: Jak miał na imie i nazwisko Jan Paweł II? Jeden z uczniów krzyknął: Lolek Bramkarz :P . |
2 teksty matematyczki:
zaświećcie światło Na tym przykładzie łatwo widać,że.... |
:) :) ale jasssda... u mnie nie ma texciarzy, choć babka z polaka wpisuje biste uwagi "na poczatku leksci polskiego udaje zamochod <do kumpla uczaczego sie wiersza>, zanieczyszcza powietrze <kumpel pierdnal>
Albo jest jeden metalowiec-nauczyciel. Kolega przyniosl plyte metalicci i cala lekcja zeszla na omawianiu piosenek |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:35. |