![]() |
Golden Helmet - Film
Ci co nei wierzą że golden helmet istnieje
http://rapidshare.de/files/894049/krig1.rec.html Daje film bo nei kazdy go oglądał. comment plx |
to nie key tylko RapidShare -.-
Download: krig1.rec <-- wszystko oki :P |
Plik czysty, ale to film z TEST SERVERA!!! -.-
[EDIT] Zaczynam mieć wątpliwości ze to test server... [EDIT2] OMG! To chyba żeczywistość. All ludzie są z Antica. Niesamowite, gość ma all best eq (oprócz legów). Nice!!! |
Po 1: Ci co nie wiedzą że jak jest końcówka REC to jest film na tibiacam niech sie schowają i ci którzy nie wiedzą co to rapidshare też -.-
Po 2: To nie jest test server ;) |
To nie jest Test Serv. To jest wojna na Antice...:s A .html zawsze jest na Rapid~
|
NIESAMOWITY FILM!!! SUPER WOJNA, EQ, GM!!!!!!
Najlepszy film jaki kiedykolwiek widziałem!!! PS Wiem że to nie test serv, ale na początku odniosłem takie wrażenie. [EDIT] Omg, ten GM żeby zrobić sobie przejście kickuje graczy :D Najs. |
Żaden Keylogger!!! To rapidshare -.- jak nieumiecie z tego sciągać co jest banalne to chociaż wstawiajcie komentów!!!
Film fajny- Że jest Hots to wiedziałem i widziałem w domq jednego gościa... Ale jak go zdobyć oto jest pytanie... Czy był to loot z potworków w dawnej Tibi, a może żeczywiście da się wymienic Annihilator Bear (teddy) na ten hełm |
Powiem wam jeszcze pare ciekawostek. Toldo zna kilku GMów w tym Nietzsche :P (mąż Bubble). A bubble i toldo znają sie bardzo dobrze :D
|
Fajny filmik i wypasiona wojna. Antica potrafi zadawac hity :p .
|
hmm
fajny sprzet ma tworc tego filmiku;p
|
|
czy jak postawie piwo dla nietzsche to też bede miał hots? :P
|
Sold, od dawna bubble ma ten 204 lvl ^^ . Skoro tam był GM, to bede to za pare chwil przeijal, bo obejrzalem do polowy (za duzo czekania nawet jak na przewijanie) .
|
Wojna była zawalista, a tak w ogóle to ciekawe jak on zdobył ten hełm?
Dobre było też to: "13:42 You see Co Ja Tu Robie (Level 6). He is a sorcerer." :D |
Cytuj:
|
;p
Piekny film swietne miajsce no i wyliczanka gm'a z wylogowywaniem ludzi ;))
Cytuj:
to zobacz ze to jest maz bubble w tibii omg jak mozna to przeoczyc -.- @soldier itp.itd do wszytkich co cos mowili o tym ze bubble jest żona nietzsche: Skad to wiecie ? Pytaliście się jej czy po prostu jakiś kumpel wam to powiedział. Ja nie wiem napewno czy jest jej mężem wiec nie pisze tego!! @ co do tego Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A wiecej o tym nie powiem bo to juz bedzie QS |
Cytuj:
noob :D:D "mąz bubble w tibi" idz sie umyj ;) |
Cytuj:
no a nie? a co do filmiku to jednak ktos ma ten g-helmet |
Cytuj:
no wiesz to nie jest mąz w tibii tylko w rl.. @down.. i czemu krzyczysz? hiehie:p |
Cytuj:
HAHAHAHAHAHAHAHAH ten netschze~ to maz bubble w rl???????//HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH LLLLOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLL... Mogliby byc gdyby nie to ze bubble nie jest z japonii, a ten Gm z niemiec... edit: to zart? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:51. |