![]() |
trap dolera (dziwna koncowka)
odrazu mowie ze film jest mojego kumpla
razem robilismy trapa w celu zwiekszenia naszych zyskow z runek i eq ofiar oto link http://rapidshare.de/files/1187160/trap_najman.rec.html na koncu jest klepanie 102lvl(royal), jest to czlonek najsilniejszej rodziny na serwerze. bardzo prosze aby ktos mi mogl wytlumaczyc jak on sie wydostal z trapa(pod tymi smieciami byly po 3 parcele), bardzo prosze o pomoc w rozwiazaniu tej zagadki. |
Niezly filmik ;p Lubie pk z Pvp-enforced :) Wydaje mi sie że ktoś dał mu cynk że jest ten trap :) I wziol Destroy fieldy i te runki co niszcza zapomnialem nazwy :> Wystarczy df + ta runka i nic niema ;p
|
Dobrze wam szło :)
Nom fajny filmik, podobało mi się. Profesjonalny trap i faktycznie albo ktos dał mu cynk ze tam jestescie (ale wtedy chyba wziąłby SDki) albo koles jest tak dobrze przygotowany na kazda ewentualnosc. No coz nie bez powodu jest 100+ najwyrazniej...
|
To nie dziala-.- ROTFL
|
Elo, tu najman ;) Tony mowisz o tej runce Desintegrate ? (Usuwa wybrane pole. W przeciwieństwie do Destroy Field może usunąć trupa czy kwiatek) ale tam bylo tyle tych smieci ze szok...no chyba ze ta runa usuwa wszystko co ma na swojej drodze...ja nie wiem bo jej nieuzywalem jeszcze. Co do tych SDków to pozniej Ron wlecial i kumplowi zadygal z SD za 182 i teraz nas cała rodzina huntuje :P W czoraj też sobie pkowalem i wlecial jeden para zaczol mnie lac a ja mialem pz i niemialem innego wyjścia no i też go lałem potem zawołał innego pare no i dead :( ...no cuż takie życie na pvp-enforced :P
|
Nie usuwa z wybranego pola wszystko...
Np ustawisz 1000x MPA jednego na drugim, weźmiesz użyjesz runke to wszystkie znikną :P Ja taki sam motyw miałem 55 palkiem na elysi :P Wpadł do mnie jakis 80 palek runka an detroy+ runka do zniszczenia i mnie ganail 30 min skanczyly mi sie sd i uhy schodzily to wbieglem w resp 3 DL'i żeby ciała niemiał bo red skull był XD |
gościu walnoł mi za 181 a nie 182 :D to jakieś 5 min. po wyłonczeniu filmu, musiał popłynąć do edron po sd. Jakby miał SD wcześniej to raczej byśmy nie dali rady. Teraz nas cały serw huntuje:P Myśle że film sie podobał, wmiare możliwości nakręcimy nowy :) I mam nadzieje że tym razem jkiś hlvl padnie :)
|
kocham takie akcje
|
Nawet ładnie się z tym 102 trzymaliście. Gratz pomysłu na trapa.
|
Lol na Rapid Share zawsze końcówka jest html .
|
@up up
Masz jakas rodzine w BR ? :D Thei hak me blzz !! Chlopaki spoko pomysł ;D Sprobujcie trapać na statkach i kapitana strapować zeby ofiara sie uhac nie mogla,pozniej do hi lvla pisac zeby przyplyal bo chcesz niby cos kupic i attacko !! Dobry loot gwarantowany,tylko musicie trapa starranie przygotować !! |
wiesz czemu? bo sie nei umyles ***u twoja stara to szmata
\ --------------------- My chars Bubble 204lvl skile 105/105 mlvl :15 |
Grenni dobry pomysł, podoba mi się:P Przynam się że jeszcze czegoś takiego nie widziałem ale warto spróbować chociażby z uwagi na loot:D Film oczywiście nakręcimy i zamieścimy na forum ale to nie zależy tylko odemnie. Mam nadzieję że ten plan wypali i uda nam sie zabić jakiegoś hlvla:)
|
Jak bym wtedy byl z wami to moze bysmy go zabili ;) trzeba bylo pisac do mnie :P
btw nawet wam dobrze poszlo bezemnie yours Jansen ;) |
haha nom całkiem niezły trap , ale mogliście to troche inaczej zrobić (sorce z Fe wskazane :)) ale gratulujen zabawnie sie to oglądało.. ;)
|
byłbym zapomniał , Bonif znalazłem zapomniane bp SD w moim depo kazz , jak chesz to sprzedam , potrzbuje kase na szybko :)
p.s. Do moderatora , nie z edytowałem poprzedniego posta bo jak daje edytuj to mi sie explorer sypie i dalej nie naprawiłem tego.. więc prosze nie dawać mi znowu punktów karnych -.- |
Thx
Dzięki wszystkim za takie komenty :p Seteus jak chcesz z nami popekowac to wiesz do kogo zagadac:D Teraz robimy postacie magiczne, ja druta najman sorcca. Niemoge się już doczekać tej jazdy z SD:P
p.s. Wymieniam all eq z Galany na eq na Dolerze. Jakby co to msg do Genehuka albo Hadohora powiem co i jak. Na galanie mam troche kasy i itemki typu: b sword, crown helmet, dragon shield (czyli nic ciekawego, ale zawsze się przyda) :) |
gratz
gratz loota fajny trapik a ten 102 lvl to noob uciekal przed wami lol;p
|
No ten film dobry. Fajny trap gz pomyslu. Koles musial miec desingerate i troche szczescia ale ladnie sie trzymaliscie gz, wiecej takich filmow ze happy endami najlepiej (czyli dedem frajera). Pogratuluj ekipie tez
|
:(
Lubilem trapy puki sam sie nie wpakowalem hehe ale wsumie to im dobrze
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:44. |