![]() |
Namelock!
No właśnie, mam do was pytanie, co trzeba zrobić żeby dotsać Namelocka?
Bardzo was prosze o pomoc, bo musze Namelocka zrobić. Z góry Dzięki! :) |
Udowodnic, że Twoje imie łamie regulamin.
@Down 1. Names a) Names which contain insulting (e.g. "Bastard"), racist (e.g. "Nigger"), extremely right-wing (e.g. "Hitler"), sexist (e.g. "Bitch") or offensive (e.g. "Copkiller") language. b) Names containing parts of sentences (e.g. "Mike returns"), nonsensical combinations of letters (e.g. "Fgfshdsfg") or invalid formattings (e.g. "Thegreatknight"). c) Names that obviously do not describe a person (e.g. "Christmastree", "Matrix"), names of real life celebrities (e.g. "Britney Spears"), names that refer to real countries (e.g. "Swedish Druid"), names which were created to fake other players' identities (e.g. "Arieswer" instead of "Arieswar") or official positions (e.g. "System Admin"). |
Cytuj:
Albo napisz co ty byś zrobił jagbyś chciał Namelocka. P.S I jak napisać o Namelocka?, bo GM'a cały czas niema On-Line ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Widziałem gostka z nickiem Andrzej Lepper i jednego takiego co miał na imie Jan Pawel ... :/ I namelocka nie dostali (ale te jaja z politykow mi sie podobaja niekiedy xD ) . Nie wiem, to jak dam imie Henryk Sienkiewicz to mi dadza bana, ale jak dam jakas osobe, ktora byla/jest w tych czasach (H.S. był 100 lat temu ;P ) to dostane bana, taa? Inni se robia jaja z papieza, a ktos se da Chester to mu dzadza namelocka za imie z Linkin Parka... -.-
|
Cytuj:
|
1. Imiona których nie można stosować:
a) Imiona obraźliwe (np. "Bastard" [drań]), rasistowskie (np. "Nigger" [czarnuch]), strasznie przesadzone, kontrowersyjne (np. "Hitler"), seksistowskiwe (np. "Bitch" [nie będę tłumaczył :/]) ofensywne, (np. "Copkiller" [zabójca policjantów]). b) Imoina zawierające wypowiedź, część zdania (np. "Mike returns" [Mike powróci]), bezsensowne kombinacje liter (np. "Fgfshdsfg") lub niewłaściwie podzielone słowa (np. "Thegreatknight" [Wielkirycerz]). c) Imiona nie opisujące osób (np. "Christmastree", "Matrix" [Choinka, Matrix [dla upartych: macierz :P]]), imiona popularnych osób (np. "Britney Spears"), imiona odwołujące się do krajów (np. "Swedish Druid" [Szwedzki druid]), imiona podobne do imion innych graczy (np. "Arieswer" w stosunku do "Arieswar") albo odwołujące się do sprawowanych funkcji (e.g. "System Admin" [Administrator]). Przetłumaczyłem i myślę, że to powinno wszystko wytłumaczyć. Za posiadanie takich imion dostaniesz namelocka. |
Nekro, ta Lucca fajna laska:P. Masz jakies tytuly Jej piosenek/rmxow?
|
A jak mam~
A jak ma ktoś nick np. Janek dziki druid to dostanie namelocka??
Patrol8o |
Cytuj:
|
mam pytanie a czy mój nick "Przemusiekk" ma szanse na namelocka??
|
Cytuj:
Temat został stworzony w 2005 r. pierwsze odkrycie archeologiczne zostało dokonane w 2007 r. , a teraz ty ; P Co do nicku , myślę, że nie. |
aha dzieki a co do daty to nie zauwaylem kiedy byl pierwszy post :]
|
namelock dla mnie ;d
Czy mam szanse na namelock jezeli moj nick to Sknera Pogromca Demonow?
(sknera) jest to obrazliwe ;d proszę o odpowiedz ;d |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:38. |