![]() |
Gala roku 2005 - powody skasowania tematów
Jak wszystkim forumowiczom wiadomo, modkowie zamiast po prostu wlepić bana piszącemu denne tematy i skasować je, soft-deletingują takowe.
Polega to oczywiście na mojej ulubionej rzeczy: Powodach Skasowania. :> Jakie są wasze ulubione? Moje faworyty: Temat skasowany przez $corcerer Powód: Proponuję powiesić się na narządach wewnętrznych. Temat skasowany przez $corcerer Powód: HALP MEH PLXXXXX!!!!!!11111oneoneonerazrazraz http://rtfm.killfile.pl Temat skasowany przez $corcerer Powód: HALP MEH IS BLIND CANT SERCZ FORUM AND WEB HALP PLX !!!!!!11111oneonerazraz Nazwa tematu: "A może by tak... drugi Rook?<" Temat skasowany przez MayGyver Powód: bardzo dobry pomysl Nazwa tematu: "Najlepszy eq??<" Temat skasowany przez Dobo Powód: Moja stara ma lepszy. Nazwa tematu: Szukam kupli< Temat skasowany przez Raynold Powód: "Cześć, jestem Wojtek, też mam 12 lat" Możnaby jeszcze długo wymieniać... a jakie są wasze ulubione powody? |
Mam 1 ulubiony :p
Nazwa tematu: "Gdzie mam Expić" Temat skasowany przez $corcerer Powód: Gdzieniegdzie. |
Temat skasowany przez Dr. Omader
Powód: Idiotow na forum nie tolerujemy. Ile jeszcze kont masz zamiar zalozyc gromko? |
Temat skasowany przez Polin
Powód: Nie understenduje yourego langłidża. Załóż jeszcze raz, tym razem po polsku |
Temat skasowany przez 'nie pamietam kogo'
Powód: Brak mózgu. |
Szukam kupli
Temat skasowany przez Raynold Powód: "Cześć, jestem Wojtek, też mam 12 lat" Sonda: Pekowanie< Temat skasowany przez Raynold Powód: Ja sądzę, że powinieneś już się położyć spać. Już po dobranocce. Kto sie zamieni acontami?? Temat skasowany przez Raynold Powód: Ja! plxplxplx jak sie birzesilub< Temat skasowany przez Raynold Powód: Podchodzisz, pytasz się czy można wziąć. Jak się zgodzi, to go bierzesz. Jak nie, to bierzesz na siłę ;> takie glupie pytanko Temat skasowany przez $corcerer Powód: Taki bzdurny powód. I oczywiśćie Hit wszech-czasów: Mam pytanie Mam problem Temat skasowany przez $corcerer Powód: Ja też. *SPLUNCH* Już nie :> Podium: 1. Raynold(powody powyrzej) 2. MayGyver(Cytaty z znanych filmów- sieczka w dziale inne) 3. Exekwo $corcerer & Gremiln |
Cytuj:
Screeny z serwera ANTICA!! Temat skasowany przez Raynold Powód: "jak ktos gra na antice to niech wrzuca tu screeny" |
Najlepsze powody wg. mnie:
KTO ZABIL KURTA COBEINA< Temat skasowany przez Dr. Omader Powód: DO SZKOLY! Ortografii i gramatyki sie uczyc! KSIAZKA Temat skasowany przez Dobo Powód: Do dupy. Wole Harlequiny SRUID CZY SORC?< Temat skasowany przez Raynold Powód: Ja myślę, że powinieneś się mocno rozpędzić i walnąć głową w monitor. KRÓTA POSTAĆ NAJLEPSZA Temat skasowany przez Raynold Powód: Uuk CACHERO 202 LVL BIG GRATZ~~ Temat skasowany przez gimli syn gloina Powód: A kolega babci mojej kuzynki wczoraj zrobil 11 lvl!!!!!! MOJ DOMEK!!! Temat skasowany przez Hegemmon Powód: Tłumacz, ucz ale i tak wszystko jak grochem o ściane.... szlaq! DEMON QUEST Temat skasowany przez Hegemmon Powód: A mama ci nie mówiłą, żę keyloggerami nie wolno się bawić?! PROGRAM DO MUZYKI Temat skasowany przez Gremlin Powód: To jest forum o TIBIi a nie ogolnokomputerowomilosnejakstracicnawadze OD CZEGO ZALEZY ZAMIANA W POTWORA Temat skasowany przez Raynold Powód: Od IQ QUEST BY PSKONEK NIE QUEST SPOILING Temat skasowany przez Dobo Powód: Jak nie? JEDNO PYTANKO OD PALLA Temat skasowany przez Raynold Powód: polecam: rtfm, przyklejone tematy, poradniki, poradnie (okulistyczna) Podium: 1. Bezdyskusynie $cor za: "Temat skasowany przez $corcerer Powód: HALP MEH IS BLIND CANT SERCZ FORUM AND WEB HALP PLX !!!!!!11111oneonerazraz" 2. Dobo za: "Temat skasowany przez Dobo Powód: Do dupy. Wole Harlequiny" 3. Ex equo Ray za: "Temat skasowany przez Raynold Powód: Uuk" AnD Hege za: "Temat skasowany przez Hegemmon Powód: A mama ci nie mówiłą, żę keyloggerami nie wolno się bawić?!" |
Bah...
A ja zawsze ich opieprzalem jak kasowali niepotrzebnie softem ;) Widze ze userom podoba sie jednak ta dawka humoru od modkow :) Mnie tam za czesto nie zobaczycie bo 80% tematow kasuje softem ;) Co do tematu to mnie najbardziej powody Raya i Scora rozsmieszaja ;) |
Bazylisk quest:
Temat skasowany przez Hegemmon Powód: Miej litość i strzel sobie między oczy. Błagam, byle szybko. To jest najlepsze! 1000 kokoskow w 1 domq: Temat skasowany przez Dobo Powód: ...ale possiesz? To takie średnie. |
Temat skasowany przez Dobo
Powód: jo bejbi. Temat skasowany przez Dobo Powód: Słabe UE. Moja stara robi lepsze. nawet nawet xD |
kilka stron w tył w dziale filmy i już:
Jak mam To Włonczyć ?< Temat skasowany przez Dr. Omader Powód: HALP!!! Idiot detected!!111 Kto chce by OTS wrucil ?< Temat skasowany przez Raynold Powód: Paszoł won Jak ogladac filmy< Temat skasowany przez Magus Powód: taki kaprys kurde bele Palek 72 pkuje nie ma keylogger jak tamty razem< emat skasowany przez Raynold Powód: Muahahahaha.... "nie ma keyloggera, możecie ściągać 72_palek*****" hahahahha xD Hiberna & Aurera< Temat skasowany przez Dobo Powód: A gdzie Antica? ........I bog stworzyl majonez!!!!!!!< Temat skasowany przez Raynold Powód: bez powodu, nudzi mi się |
Skasowany przez: <chyba $cor>
Powód: Powieś się. 0Wn3d! |
Temat: Każdy chciał by mieć taki eq
Przez Dobo, powód: Ja nie. Spadaj! |
$cor:
Powieś się za włosy łonowe :D także $cor: Oklopne, plawie sie poplakalem nie pamiętam kto: Illegal operation deleted |
by scor :D
Bo zupa była za słona. (temat o mierzeniu *****ów) No to jest poprostu przegięcie pały. |
A tam 2005.
Dawałem już kiedyś na IRCu, więc niektórzy znają. Są tutaj powody, których nikt raczej niżej nie dał i nie da(dział OTS xD):
http://gniew_mroku.w.interia.pl/del.htm |
GS JAK tu dojśc ??!! PLZ HELP<
$corceser: proponuję piechotką |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:29. |