![]() |
Tibia.pl Party :)
$vboptions[postminchars]
|
heh nawet fajne 7,5/10
|
Fajne.Mam tylko 1 pytanie.Gdzie chiała zajrzeć Tana xD?
|
O.o ja tam byłem? hmmmm musiało być ostro bo nic nie pamiętam... ide rozejrzeć siępo pokoju, mozę zabrałęm jakąś pamiątkę?
P.S. brawo za poprawne napisanie mojego nicka.... sporo osób ma z tym poważne problemy :confused: P.S.S. jakież to względy? ^.- |
Cytuj:
@topic Fake taki sobie. Nic szczególnego/ciekawgo nie pokazuje. |
Do bani.
Ja jestem club-user, a tam nie ma żadnego cluba :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Fake nawet fajny :P . Ocena 8/10 . Mogłeś dać cosik więcej ale spoko ;) .
|
Cytuj:
|
Pssssssssssssssssssssss
Fake fajny, ale widac ze nudna ta impreza.
@hegemon kto niby przekreca twój nick podaj namy zabije ich. @topic gratz dla pana Raynolda on sie bawi a ja tu posty pisze. |
Cytuj:
A fake ładny. Tylko nieco ograniczona ilość osób na tym przyjęciu. Rozumiem - parapetówka? |
Heh ;) Po leżących na stole rzeczach można poznać, że system zdejmowania banów za platynki ma się dobrze =P
|
Oni tam grają w strip pokera! Zdejmują z siebie eq ;o.
Btw. Dobo powinien mówić "Moja stara robi lepsze imprezy" ;P. |
Fajne. Ale czemu mnie tam nie ma? ;) Wiem że nie zasługuje na Magic Longsworda, ale Dsm może by się trafił :)
|
Dość fajne.. btw.. tibia.pl party a gdzie reszta użytkowników forum :P:P, oby tak dalej..
|
taa
modom się podlizuje i daje im niezłe itemy, a my, biedni zwykli użytkownicy, pewnie dostalibyśmy prezent boxy, z rachunkami za różne fajne rzeczy:) zdaje się wykonane poprawnie:) |
EE tam, zapomniales o najwazniejszym elemencie imprez tiijskich.
Latajace SD, fire bomby, UE, Poison stormy, white skulle, trupy, krew, KREW, KREW!!! Oto prawdziwa impreza w tibii |
Cytuj:
Pewnie sie nacpales i nic niepamietash xP A co do fake'a to ok tylko ze nic sie tam takiego niedzieje;p czemu?:P bo mnie tam niema xPPP |
Ciekawy i orginalny fake. Bardzo fajnie maja adminy :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:31. |